Mies ejakulaatio homoseksuaaliseen suomi24 treffit

mies ejakulaatio homoseksuaaliseen suomi24 treffit

Noh, olen toki hakenut puuttuvat asiat elämääni matkan varrella sitten muualta.. Sitä ei nyt vaan kinosta. Ei kannata tehdä tuosta suurempaa ongelmaa kyselemällä että mikä vaivaa, ei se siihen osaa vastata. Jonkin ajan päästä kaikki on taas ennallaan. En tiedä mitä tuohon oikein sanoisi, onko miehelläsi toinen nainen? On se kumma mies jos ei seksi kelpaa, ehkä ongelmia saada ryhti kuntoon?

Keskustelemalla saa selvyyttä asioihin Jos et heti saa vastausta, niin anna hänelle pari päivää aikaa miettiä sitä. Ikä voi tehdä omat juttunsa, mutta sekin selviää keskustelemalla. Ja voihan se olla se kuuluisa 40 kympin kriisi, jolloin hän käy miettimään jo loppupuolen elämäänsä.

Vikoja siis voi olla vaikka kuinka monia, ja koita eliminoida niitä yksi kerrallaan. Kyllä se loppujen lopuksi tuppaa selviämään, ja aina sen kuuleminen ei oli miellyttävää. Vastaan, lukematta muiden vastauksia. Suhteenne on loppunut jo aikaa sitten, mutta miehesi ei sitä uskalla sanoa ääneen. Poislähtö omasta kodista on vaikea paikka ja sen vuoksi tällaisia "ihmissuhteita" ylläpidetään väkisin. Joko lopetatte suhteen ja haet muuta miesseuraa, tai sitten sovit miehesi kanssa että suhteestanne tulee avoin, ja saat tavata muita miehiä, vaikka olette suhteessa.

Asialle pitää tehdä NYT jotakin, emme elä ikuisesti. Tätä vastausta ei varmastikaan pidetä asiallisena, mutta kerronpa miten itse ratkaisin samanaisen tilanteen. Tiedä sitten oliko paras ratkaisu, mutta seksitön liitto ei ole mua varten. Menihän siinä toki sitten paras kaveri ja tukija, mutta parisuhde ei mielestäni ole mikään kaverisuhde.

Itellä on aina ollu korkea libido ja vielä 35v se on samanlainen kuin 16 vuotiaana teini poikana, monet nuoremmat naisetkaan ei pysy vauhdissa mukana. Mutta kyllä sekin hiipuu pitemmässä parisuhteessa jos ite aina kehut toista ja teet aloitteen, mut toinen ei ikinä kehu sinua tai tee aloitetta, myös miehet kaipaa välillä kehuja vaikka kuinka äijä oisit.

Mutta aina löytyy myös niitä naisia joilla on yhtä korkea libido oli sit 20 tai 40 vuotias ja varmasti myös aloittelijalle semmoisia miehiä. Mutta asiat on siinnä vaiheessa helpompia kun oot sinut ittes ja seksuaalisuutes kanssa, silloin myös tiedät mitä haluat toiselta ja että myös sinun kaltaisia ihmisiä löytyy. Ite en enää tyydy siihen et on ihan ok paisuhde tai seksiä silloin tällöin.

Vaan oon mieluummin semmosessa parisuhteessa missä molemmat on seksuaalisia ja on aina ollu elämän tilanteesta riippuen, ei se seksuaalisuus katoa.

Kyllä siihen samaan tottuu valitettavasti. Jos yli 10v jyystäny samaa, niin vaihtelu tekee hyvää. Siinä mielessä kannattaa vähän piristää itseään. Pieni muodonmuutos, eli uusi hiustyyli ja uusi hiusväri, ehkä miedompi meikkaus, erilaiset kuteet push upit jne kysy minkälaiset alusasut herättää miehen pikkuveljen jne, valkaise hampaat jos keltaset jne.. Jos seksissä aina samat jutut niin ei kauheasti innosta. Mieli halajaa jotain uutta ja erilaista.

Siinä mielessä pieni muuttumisleikki voi olla hyvästä, miehen alitajunta ajattelee että nyt ollaan vieraissa. Ehkä jotain muutoksia mitä et normaalisti tekisi, eli suuseksiä ja ajelet posliiniksi alakerran tms.

Jospa mies on huomannut, ettei hyväkään seksi poista turhautumista tai tarkoituksettomuuden tunnetta, jota hän kokee? Voi olla, että itsekin koet samoin, jos pysähdyt ja rehellisesti tutkit mitä tunnet. Sen ei siis tarvitse johtua suhteesta lainkaan, vaan ihan siitä, ettei opittu elämänmalli salli mitään oman tahdon mukaista, ja tilanteen voi korjata, kunhan ongelman ymmärtää. Googlaa ja käy tutustumassa Alkuajatukseen, siitä löytyy toimivaa tietoa oman tahdon ja elämänongelmien selkeyttämiseen.

Lopeta tuo alkuajatuksen piilo markkinointi. Mitä yhteistä on Joulupukilla, Teräsmiehellä ja seksiä haluavilla naisilla? Aivan oikein, ovat kaikki taruolentoja. Outoa lukea tälläistä naiselta. Että nainen on se aktiivinen osapuoli. Kun itsellä on ihan päinvastainen tilanne.

Mies on erittäin halukas ja aktiivinen. Halukkuus tuntuu toisinaan jo jopa ahdistelulta. Seksiä pitäisi olla tiuhaan tahtiin viikottain. Jos sitä ei ole, mies on äreä ja kiukkuinen ja syyttelee minua aviovelvollisuuden laiminlyömisestä. En ole edes erityisen hyvännäköinen, enkä seksikäskään omasta mielestäni. Mutta mies on ihan hulluna vartalooni ja sanoo seksin olevan kanssani parasta mitä hän tietää.

Vaikea tätä on selittää, mutta ellei seksi kiinnosta yhtä tiuhaan kuin toista, niin se ei vaan kiinnosta. Kaikesta huolimatta koetan suostua seksiin, vaikka ihan ilman mitään halua. Koska koetan ymmärtää toisen tarvetta, joka itseltäni on kadonnut johonkin. Viisikymppisiä olemme, yhteisiä lapsia on kaksi kpl, he ovat muuttaneet jo kotoa pois.

Yli 30 vuotta olemme olleet avioliitossa. Vieraissa meistä kumpikaan ei ole koskaan käynyt, eikä tahdo käydä. Tämä tuskin lohduttaa, mutta tarinasi ei ole tavaton ollenkaan.

Teillä halukkaampi osapuoli seksiin - ainakin virittelyyn - on nainen, sinä. Minun mielestäni monet miehet väsyvät parisuhteessaan naisten vaatimaan seksuaaliseen virittämiseen. Nekin naiset jotka haluavat vuosienkin jälkeen seksiä mieheltään odottavat mieheltään kosiokuvioita, kehumista, lahjoja ja muuta sellaista. Miehet väsyvät tähän huomioimisen yksisuuntaisuuteen. Tottakai useimmat miehet rakastavat ja haluavat yhä naistaan.

Mukavinta olisi vain pyytää rakasteluhetkeä ilman kummempia kuvioita. OK, näkemykseni on subjektiivinen, mutta ehkäpä miehesi tuntee kerta kerran jälkeen hinnan rakasteluhetkestä liian suureksi ja tyytyy mielummin olemaan ilman. Parisuhteessa monasti jämähdetään omiin asemakuoppiin ja muutokset lähentymiseen eivät onnistu. Tärkein kysymys on kiinnostaako miestäsi seksi yleensäkin ja seksi sinun kanssasi.

Jos vastaus on kyllä, on teillä toivoa. Kompromisseja joutuvat tekemään kumpikin. Mitä ne kompromissit ovat selviävät vain keskustelemalla. Tämä oli ainakin omalla kohdallani haluttomuuden syy. Avopuoliso halusi niin pitkiä pitkiä esileikkejä ja jatkuvaa kehumista ja huomioimista, että väkisinkin siihen väsyi ja lopulta oli vaan helpompi esittää väsynyttä.

Joku tuolla aiemmin sanoi, että miehet haluavat metsästää eivätkä halua helppoa saalista, mutta omalla kohdalla pidän enemmän suorasta 'pane mua' tyylisestä lähestymisestä sen sijaan, että alkaisin arvailemaan onko nainen nyt sillä päällä vai ei.

Joskus on mennyt yhden tyttöystävän kanssa jopa niin, että hän hieronut kaluni pystyyn, suudellut sitä ja kieltäytynyt tämän jälkeen seksistä, kun erehdyin luulemaan että hän on seksiä vailla. Ota nyt sitten teistä naisistakin selvä. Miehet haluavat sekä yhden illan huviksi että elämänkumppaniksi naisen jota yleensä on vaikea saada. Mitä vaikeammin valloitettava nainen, sitä kiihkeämpi on miehen yritys ja onnistuessa palkintokin tuntuu suurelta.

Täysin selkeä tosiasia on, ettei kukaan mies halua omaa naistaan valloittaa kerta kerran jälkeen. Onhan hänet jo tavallaan valloitettu. Nainen ennemminkin voi odottaa miehen hurmaamista ennen kuin syttyy. No, suosittelisin katsomaan aiheesta kertovaa viihteellistä elokuvaa nimeltä "Ei kiitos". Kertoo juuri tuosta elämäntilanteesta ja on aika kiva. Itse olen eronnut ja tilanteessa, johon vakava suhde ei mitenkään mahdu. Työ ja lapset vievät leijonanosan ajasta.

Mutta että viettäisin kaikki yöni yksin? Sellainen vaan ei ole tervettä. Katsokaapa, kaltoin kohdellut naiset, vaikkapa profiiliani tuolla alla näkyvällä nimimerkillä ;.

Näyttää siltä, että miehesi kiusoittelu on paras ase. Tee hänet hiukan mustasukkaiseksi. Näytä, että sinua kiinnostaa esim. Voit lähteä "viihteelle" ja sanoa, että sopii sitten odotella vasta aamuksi kotiin ja miehesi voi samalla viettää unettoman yön kun kuorsaat mukavasti kaverisi sohvalla jne. Älä tee mitään oikeasti, mutta jätä miehellesi vähän arvioimisen varaa. Haluaako hän sinun katoavan, vai ottaako kiinni ja pitää hyvänä? Jos olet liian mielin kielin, valitettavasti sinut on helppo torjua.

Pieni omistamishalun herättely voi tehdä hyvää, koska muuten päädytään paljon vakavampien konfliktien äärelle. Tuurilla laivatkin seilaa, kokeilematta ei onnistu.. Kyse oli viimeisestä oljenkorresta, kun nainen on noin tympääntynyt miehen käytökseen, on tehtävä se mitä on tehtävä ja loput jää sattuman varaan koska se ei enää paljon merkitse pitkän ajan jälkeen. Mielenkiinto joko herää tai sitten sammuu yhtä kokonaan, kokeilu kannattaa koska kerran me vain eletään, eli reippaasti sitten syteen tai saveen ilman hyssyttelyjä.

Niiden aika on ohi. Jos ei mitään yritä, niin ei mitään saa. Kaikki konstit oli sallittuja sodassa ja rakastelussa, eiku. Rohkenen epäillä miehelläsi on sinua parempi sexi kumppani jota hän käy pamputtamassa silloin tällöin,on yli töitä y. Kyllä nämä jutut tiedetään,toivottavasti ymmärrät itsekkin ennen kuin se on myöhäistä,haloo,haloo!!!!! Meillä aviomiehen kanssa viimeiset 5v olivat melko seksittömiä. Yritin kaikkeni, mutta miehen ei vaan tehnyt mieli. Sanoi, ettei minussa ole vikaa, ei kuulemma vaan huvittanut.

No siitä tuli sitten entinen mies Mun kokemus on, että ei kannata jäädä yrittänään ja odottamaan. Mulla oli vähän samanlainen tilanne, eli 10 vuotta seksittömässä suhteessa. Miehen kiinnostuksen laantumiseen en koskaan saanut selitystä. Mies ei koskaan sanonut hyvää sanaa minusta ja mun ulkonäöstä. Mun naiselllinen itsetunto painui maanrakoon. Nyt olemme eronneet ja saan elää taas aktiivista seksielämää ja opettelen uudelleen arvostamaan itseäni.

Aina sama syy 3. Olet vain liian tylsä ja lihava. Ja olen siis itsekin mies. Miehelläsi on joku muu jota käy panemassa niin eihän sulle sitten seksihalut enään riitä. Itse kun petän vaimoani niin ei kyllä huvita vaimoa panna samanapäivänä. Ei huvita AINA sitä samaa nylkytystä joka pvä. Onpa sulla hieno mies kun ei anna sulle mitään, pistä selkä seinää vasten!

Oletko ajatellut jospa olet ajautunut yleiseen naisten ongelmaan, huonoon hygieniaan? Siksi miestä ei seksihommat kiinnosta.. Ymmärtämöttömän tai joipa ymmärtävän miehen näkökulma. Vaikka kumppani on kuinka hemaiseva ja kropaltaan täydellinen, niin kaikkeen tottuu. Vika ei ole sinussa, eikä edes miehessäsi.

Ihminen vain on sellainen. Jos miehesi olisi kaltaiseni 60v. Jos ne kuuluisat kemiat ei kohtaa, niin kumpikaan ette ole aarteita toisillenne, vaikka sata vuotta eläisitte.

Harrastakaa seksiä tahoillanne ja kimppajuttuja, mutta pitäkää lapset liiton ykkösasiana. Meillä tämä on toiminut ja elämä maistuu.

Odottelemme taas tulevaa etelän seksimatkaa. Olette kuin kopio meistä. Olemme akateemisia molemmat , ja työelämän paineet ovat todella kovat. Mieheni matkustaa paljon töidensä vuoksi. Seksi on suhteessamme harvemmin kuin viikkotasolla, eikä joskus edes kuukausittain. Asunto- ja muut velkamme vaativat ahkeruutta.

Elämältä tämä ei silti tunnu. Olisiko köyhähkö "maajussi" sittenkin parempi valinta. Minä 49 v nainen en edes halua seksiä avopuolisoni kanssa enää, eikä olla mitään tehtykkään kahteen vuoteen. Ketä kiinnostaa mennä sänkyyn miehen kanssa jonka taidot sängyssä sisältää selällään makuun silmät kiinni ja se siitä.

Tätä samaa kaavaa noudatettu 13 vuotta. Mitään ei kuunnella jos jotain toivoo sama vanha vaan jatkuu. Kännissä sitten huudellaan että oon huora, haisen paskalle ja kun saunassa oltiin ja minä alastomana niin kommentti oli että " hyi vittu" joten en usko että moni muukaan nainen sijassani kiihottuisi moisesta miehestä.

En ole mikään kg kokoinen vaikka hekin kauniita ovat, mutta XL kokoa kuitenkin. Sitä saa mitä tilaa jos ei kelpaa niin antaa olla. Pystyn oikein hyvin elämään ilman seksiä ja oikeastaa nyt parempi kun ei tarvitse väkisin tehdä mitään mikä ei kiinnosta. Kaikesta arvostelusta olen menettänyt naisellisuuteni joten en kaipaa edes vieraita miehiä. Laitoin tämän viestin vain vastakohdaksi asiasta. Kyllä seksihalut puolin jos toisin johtuu asioista joista ei muut voi ymmärtää jos ei tiedä taustoja.

Niin se elämä soljuu ohi.. Olisko ollut parempi miettiä ensin..? Oletko varma, että miehesi on elossa? Tuota, voinko sanoa sen asian nyt tässä ihan suoraan? Suhteenne ei selkeästikään ole osa miehesi elämää. Se voi olla sitä ystävyyssuhteena ja jopa leikittelysuhteena, mutta ei luonnollisestikaan enää eroottisena suhteena. Yleensä suhteen pitkittyessä elämän kannalta merkittäviin mittasuhteisiin, kumpikin osapuoli kääntyy seksuaalisesti sisäänpäin.

Nainen omaan naiseuteensa ja mies omaan miehuuteensa. Tämä yleensä tehostaa seksielämää, mutta ongelmat astuvat kuvaan siinä vaiheessa, kun nainen ei halua olla nainen tai mies ei halua olla mies.

Ehkä miehesi libido on ohjautunut uudelleen lähiaikoina jonkinlaisen raskaan tapahtuman vuoksi? Tämä ilmenisi mahdollisesti myös haluttomuutena työskennellä, hoitaa velvollisuuksia, nähdä ystäviä yms.

Toinen vaihtoehto on se, että hän on homoseksuaali ja jollain tapaa esittänyt sinulle aikaisemmin jotain muuta. Tämä ilmenee raivokohtauksena, jos esität hänelle pyyntöjä, että hän voisi olla miehekkäämpi tai pidät muiden miesten miehekkyyttä arvossa. Olen ollut kolmasti naimisissa ja mulle riitti. Nuorena pidin vain naisista mutta nelikymppisenä aloin kyseenalaistamaan oman seksuaalisuuteni.

Naiset alkoi pikkuhiljaa maistumaan puulta. Olen ikäni ottanut muutaman oluen viikossa ja viikonloppuna muutaman. Neljänkympin vaiheilla aloin kiinnostumaan komeista miehistä ja kiinteistä pyllyistä. Mies vanhetessaan alkaa naisellistumaan ja alkaa kiinnostumaan samasta sukupuolesta. Ei sellaiset henkisesti köyhät perusjuntit, vaan keskimäärin hieman älykkäämmät yksilöt.

Kaikkihan tietää, että yluopistopiireissä homoseksuaalisuus on yleisempää kuin ammattikoulutasolla. Säännöllinen alkoholin käyttö laskee mieshormoonin tasoa ja nostaa naishormoonin tasoa. Nykyisin nettiaikaan on hirveän helppo solmia salasuhde ukkomiehenkin. Esimerkiksi kesäisin kun käyn naturistirannoilla, viikolla on siellä vain varattuja ukkomiehiä hakemassa pikaseksiä.

Viikonloppuisin heitä ei näy kun he ovat perheen kanssa anoppilassa tai mökillä lasten kanssa: Monet tässä ketjussa neuvovat kaikenlaisen tekemisen puolesta. Harvoin keskustellaan korvien välisestä seksistä, fantasioista. Meillä on yli 15 vuotta yhteistä taivalta vaimoni kanssa takana ja en voisi kuvitella että olisin kiinnostunut seksistä tällä tavalla vaimoni kanssa ilman yhteisiä fantasioita. Ihan vain heittona, mikä on sinun seksifantasia joka on mielestäsi aivan liian rivo ja hävettävä, että voisit jakaa sen jonkun kanssa.

Olisiko miehelläsi jokin sellainen fantasia, joka kiihottaa suuresti, mutta ei uskalla jakaa sitä kanssasi. Useimmat miehet ollessaan yksin pystyvät masturboimaan itselleen nopeasti orgasmin pari päivässä fantasioidessaan asioilla jotka kiihottavat. Useimmat fantasiat ovat vain fantasioina kiihottavia, niitä ei edes ole tarkoitettu toteutettavaksi.

Jotkut ihmiset ajattelevat että sellaiset fantasiat ovat jotenkin perverssejä, että on kieroutunut. Eivät tajua että se on ihan normaalia. Ajattele jos teidän salaisimmat fantasiat kohtaisivat. Voit varmasti uskoa että tulee virtaa seksiin. Meillä fantasiat vaihtelevat ihan laidasta toiseen akselilla ryhmäraiskaus-koiraseksi-insesti-koulutyttö-cuckold.

Naiseni ei halua olla dominantti, kaikenlaiset alistusfantasiat toimivat. Ja meillä molemmilla on hankaluuksia pidätellä orgasmia. Naiseni saa jo usein viidessä minuutissa, minä hieman hitaammin. Jos sinä kysyt todella aidosti tätä asiaa, niin sanon sulle, että etsi asialle joku muu foorumi?

Seksuaaliterapeutti varmaan olisi hyvä kuuntelija ja varmasti osaisi myös antaa tähän jotain järkevää neuvoakin Thaimaahan tai pakistaniin tai yms maihin Rahööa saa ihan mitä vain Jos kuulut eliittiiin nato jokukot hakaa mitä haluat vaikka muksuja ja saat tehdä niillä ihan mitä haluat. Ottakaa rokotuksetset tyhmät orjat. Alat ottamaan mustaa makkaraa sinne peräreikääsi. Mitä ihmettä siinä on jos ei kehu ulkonäköäsi ym jos sinä ett ole miehesi mielestä hyvännäköinen ja viehättävä!

Kyllä sitä suurinosa 40v naisista alkaa olemaan jo kulahtaneen näköisiä kun ikä vaan tekee tehtävänsä Sit jos mies on huomannut että kelpaa paljon nuoremmillekin niin kyllähän nuoremmat ja nätimmät alkaa kiinnostaa tottakain. Kokemuksesta voin kertoa,että tulpaton mopo alkoi etoa siinä nelikymppisenä ja meni vaihtoon Olet liian ruma 4.

Laihduta, sheivaa pillukarvat pois ja hanki silikonit. Ja botoxia huuliin ja anus kannattaa myös valkaista. Eiköhän näillä konsteilla ala pappa panna! MIES ei ole tuollainen. Itse menin 37 v. Biologisesti vähintään 15v itseäni vanhemman 'naisen' kanssa.

Vain hirveä tuska ja hillitön ikävä naisen iholle on jäljellä. Viimeisen häämatkan lopuksi vit Pelkään pahoin, että miehesi on masentunut. Yleinen syy, testosteronitason lasku. Minulla omakohtaisia kokemuksia, menin lääkäriin, määräsi Nebidoa, olen kuin toinen mies! Sekdsi sujuu, josta johtuen elämäkin maistuu ihan eri tavalla.

Suosittelen samaa, ota rohkeasti puheeksi. Mistä näitä aina pulppuaa Seksi ja seksi, hankkikaa harrastus. Minä avaaja, olen saanut seksiä sitten muilta miehiltä.

Se on vain lisääntymistä varten ja sen jälkeen kuuluuki olla ettei haluta. Turha huolestua ettei halua sua. Nyt olet Krista pikkasen eksyksissä, seksi nimenomaan kuuluu elämään! Jos siitä huono omatunto tulee, mene lääkäriin. Epänormaalia on pidättäytyä sexistä. Nyt ei taida sinulla olla kaikki asiat hyvin jos noin ajattelet. Olemme olleet avioliitossa 57 vuotta, eikä ainakaan tähän mennessä ole ollut pienintäkään haluttomuutta seksiin mieheni kanssa.

Eikä miehellänikään, hän huutaa vastauksensa kysymykseeni, tuolta nojatuolistaan. Joten avioliittomme perustunee todelliseen ja aitoon rakkauteen, eikä kuviteltuun viisauteen aviopuolison valinnasta!!! Nyt täytyy sanoa alkuunsa sellainen asia että! Jos häntä ei paneta, niin se ei saa olla sun ongelma! Kyllä sun täytyy saada hyvää seksiä, tai edes seksisä; Siis koska sä olet näköjään yrittänyt vaikka mitä Arvostan sua tosi paljon tuossa niin sanot st hänelle ihan pokkana, että jos ei seksiä heru omalta, niin haet sitä sit vieraalta!

Ei kenenkään tarvii olla nälissään, jos jääkaappi on tyhjä! Sit sitä haetaan mualta, jos keinot on kokeiltu! Mutta onhan tuo sellainen juttu, et jos toinen on enää "kämppis" Niin peli taitaa olla pelattu! Eli uutta matoa koukkuun! Mä en vois olla ilman seksiä kovin montaa tuntia; T: Oletkos joku kuivapillu keneltä pillerit on vieneet halut??? Seksi ja intohimo on se mikä nimen omaan pitää parit yhdessä!

Kuka menee toisen kaa kimppaan vaan lisääntyäkseen??? No joo lestaadiolaiset tietty! Kyllä siinä vaiheessa kun seksi loppuu niin on sama kuin öljylampusta loppuu yljy! Meillä vaimoni on hokenut noin 20 vuotta, että anna perseeni olla ja että mikään ei ole niin kuvottavaa kuin naiminen. Tämä alkoi vaimoni ollessa vajaa 40 vuotias. Meillä on lapsia ja lapsenlapsi. Kunnioitan vaimoni mielipidettä ja annan hänen "perseensä" olla.

Viime yönä kumppanini oli Marilyn Monroe. Ja se tuntui niin todelliselta Minä antaisin semmoisen harpun lopunkin vartalon olla. Minä en oo koskaan pillereitä syöny enkä syö. Ja mieheni on hulluna joka kerta. Mutta ei se seksi sen kummempi asia ole elämässä. Taidat olla vielä nukuksissa. Enpä ihmettele tuota jampan vastausta nykyaikana. Kyllä minä ainakin valitsen miehen sillä perusteella että tulee kauniita lapsia. Ja seksihän se tietenkin on tärkeintä maailmassa. Ei oo kumma jos ihmiset masentuu ku kaikki sairas valloillaan.

Tehkää jotain kunnollista ja kehittävää. Ei niiden iltaisten "pikkujuttujen" jälkeen enää jaksa innostua. Muuten seksi kyllä kiinnostaa jokaista miestä ja se on akka joka on frigidi. Ei näistä suomalaisista kävelevistä tunnevammaisista kyrmyniska-junttipaskoista oo mihinkään.

Ne osaa pyörittää kymmentä naista yhtä aikaa ja lirkutella. Saat samalla muita tuliaisia: Minä ainakin tykkään sexistä enkä kylly,olen käynyt läpi paljon aviossa olevia naisia sekä naimattomia ja olen niitä polkenut kuin tulpatonta mopedia ja nannaa tekee altavastaajalle ja mullekkin. Tänäänkin tapaan illalla yhden rouva ihmisen kertoo miehelleen menevänsä naapurin rouvan kanssa lenkille,naapurin rouva treffaa taas minun kaveria tänä iltana.

Rakkaus on aina sama mutta kohteet vaihtuu!! Onko kyseessä afrikkalainen muslimimies? Eltaantunutta lihaa eli ei kiinnostavaa. Ei ole vielä läpeensä kyllästynyt. Kuinkahan kauhea näky ap on ilman vaatteita, jos edes omalla äijällä ei seiso? Täällä yksi eltaantunut keski-ikäinen nainen. En ikäistäni enää huolisi. Kokemusta niistäkin on eron jälkeisestä elämästä. Suosittelen lämpimästi muillekkin naisille: Kyllä kymppinen nainen on vielä oikea seksipommi ja vanhempanakin kunhan pitää kroppansa kunnossa.

Mieluiten puutteessa pidetty eron partaalla tai just eronnut. Melko tykkejä ovat ja kaikki tuntuu käyvän, oikein innolla ovat itse ehdottelemassa suihinottoa ja jopa anaalipanoja.. Moni synnyttänytkin non tiukka lihaltaan ja liukkampi kuin teini-iässä.

Juuri näin, itselläni 20vuotta nuorempi rakastaja ja on vipinää missä milloinkin ei sänkyyn aina ehditä.. Se on menoa ja meininkiä eikä mitään nyhjäämistä. Mitä niillä vanhoilla ukoilla tekee, kun ne ei osaa mitään eivätkä tiedä mitään. Minäkin suosittelen naisille samanlaista nautiskelua, ei kun nuorempi mies kehiin ja nauttimaan elämästä. Joko rakastajaksi tai seurustelukumppaniksi mikä itsekullekkin meille tuntuu parhaalta. Jos olet ollut vuosia suhteessa ja uhkaavasti keski-ikää lähestyvä: Jos olet nuori tai suhde on kestänyt vähän aikaa ja silti tuollainen: Dumppaa ukko ja etsi joku jolla on normaalit seksihalut.

Minulla ei edes nuorena tehnyt mieli sexiä ei ollut mitää yö seisokkeja yms,sitten todettiin hyvin alhaiset testosteroni arvot mutta ei lääkäri antanut hoitoja siihen vedoten ettei halua ottaa vastuuta jos niiden takia tulee eturauhassyöpä. Joo rahalla kaikki huohottavat läskit maajussit. Ehkä hän muuttui homoks? Ehkä sitä ei vaan houkuttele sun kalkkuna tai oot vaan niin vitun ruma. Täällä on taas peräkammarin pojat kilvan kiistelemässä, kuka on tammikuun ääliö.

Huomataan, että olet täällä. Miksi puhut monikossa, vaivaako skitsofrenia? Kylmä tosiasia on, että sama kumppani ei välttämättä enää sytytä jos on oltu pitkäännyhdessä Jollakin se on 2 vuotta ja jollakin 20vuotta. Sanomasi kertoo että ette ole päässeet seksisuhteessanne pintaa syvemmälle. Jos luulee että se on naamasta, tisseistä tai persiistä kiinni onko nainen kiihottava tai ei, niin on paljon jäänyt potentiaalia käyttämättä. Ja jos nettipornon ääressä pystyt rentoutumaan niin että mälli irtoaa iisisti, on se todiste joko sinun tai teidän molempien kyvyttömyydestä päästää mielikuvitus irralleen kun olette yhdessä.

Varmaan sulle tuli vitun hakkarainen. Nuori mies pystyy vaikka 7 keraa päivässä. Keski ikäinen muutamankerran viikossa jopa harvemmin.

Se on tosiasia että miehen kyvykkyys laskee kokoajan mitä enemmän tulee ikää. On se surullista kun niinkin mukavasta asiasta kuin seksistä pitää ajatella että pystyy.

Kuka pystyy eniten on kovin panomies. Minä uskon että olen vaimoni mielestä kovin panomies kerran pari viikossa, kun tiedän miten vittu kostuu sekunneissa ja orkku kolkuttaa minuuteissa. Joo, mutta jos lähtötaso on huima, kestää sitä pudotustakin tulla, että ehtii keski-iässä normi kuolevaisen tasolle. Ei ole oma muija ainakaan puutetta valittanut ikinä, eikä ne muutkaan naikkoset, joiden kanssa ollut välillä sutinaa.

Suoraan en ole kertonut muijalle, mut väittäisin tietävän ettei niillä haluilla mitä ooli alle nelikybäsenä tyydytä yhden naisen voimilla. Joo toi "keski-ikäinen" käsite, siihen mahtuu kuule aikas monenlaista tapausta, elähä yleistä! Helena oli upea ja sensuelli nainen. Eräänä päivänä hänen miehensä lähti nuoremman matkaan. Helene suri ja suri vuosia kotona. Lopulta Helena päätti että nyt loppuu sureminen.

Kävi suihkussa, ajeli karvat.. Tiskille saapuessa helena kuuli ensimmäisen kommentin vastakkaiselta sukupuolelta Helena murtui ja palasi itku kurkussa kotiin. Jos he nyt olisivat olleet sitä muhkeaa pyöreää vaille, niin helenat nyt vaan eivät miellytä.

Ketä kiinnostaa sun ongelmas. Tee itsari, ni ei oo enää ongelmia. Ota mies joka on sinua nuorempi? Näkyy olevan aika yleistä mitä olen seurannut tuttavapiirissä. Just ne keski ikäiset eronneet naiset on ottaneet uuden miehen niin se on jopa aika paljo nuorempi sitä naista. Naiset ei varmaan arvaa kun rupeavat suhteeseen jopa vanhemman miehen kanssa suhteeseen, että miehen kyvyt vähenee kun ikää tulee. Me ollaan kohta kolmekymppisiä eikä ainakaan vielä ole juurikaan huomannut että seksi olisi vähentynyt.

Itse koin eturauhastulehduksen joka on salakavala ja voi olla pitkäänkin lähes oireeton tai sitten kuulemma tosi kivulias. Ja onhan niinkin tiedän itsestäni että toiset naiset eivät ole koskaan saaneet ns. Yleensä painostus on vain pahasta? Hommaa tiettyä tablettia ja laita puolikas salaa juoman joukkoon Toinen pariskunta aloitti luontaistuotekaupan kuurin ja senjälkeen nainen valitti kuulemma "liiallisuudesta" Jotkut sanovat että pitää imeä kovaksi Naisen voi tyydyttää myös ilman sitä Työstressi on yksi pahimmista ongelmista näissä asioissa Tietenkin jos haluaa eroon jostakin naisesta Mutta enne eroa suosittelen asumaan erillään puolisen vuotta Yleensä ei vaihtamalla parane!

Kannattaa laitta kroppa kuntoon niin on kykyä makuukammarissa, ja hoikka urheilullinen kroppa lisää kumppanin mielenkiintoa. Tuolta apu ja vertaistuki www. Eikös tämä aloittaja juuri kehunut olevansa ihan ok ulkoisesti, lue edes mitä sanotaan ennenkuin käyt mainostamaan. Useammassa vastauksessa on sanat, laihduta, olet läski tai xl kokoinen. Herätkää hyvänen aika, ei tässä iässä olla enää mitään sorjavartaloisia naisia, elämä on jättänyt meihin kaikkiin omat merkkinsä. Itse olen xxl kokoinen, naisen muotoinen, itseni kantava, iloinen nainen, ja olisin halutessani saanut seksiä niin paljon kuin haluan..

Ei halu ja seksi ole vaan hoikkia ja sorjia varten, se on meitä kaikkia varten luotu nautinto, ja josta pitää osata nauttia lahjana. Mulle on turha tulla heittelemään rumaa läskiä tms. Kyllä tässä iässä vaan ollaan hoikkia ja sorjia. Se on enemmän itsestä kiinni, mitä suuhunsa mättää ja miten paljon liikuntaa harrastaa. Pelkkä kävelylenkki sohvalta jääkaapille ja takaisin ei riitä. No tuo oli vähän rumasti sanottu. Onhan muodokkaillakin naisilla ottajansa.

Ehkä hän huomasi 4. Usea ei tajua homman nimeä. Suurimmalla osalla miheistä loppuu mielenkiinto seksiin kokonaan nelikymppisenä. Itsekin olin nuorena koko ajan mela pystyssä, mutta nyt yli nelikymppisenä seksi ei vaan kiinnosta. Haiseva pillu ja sitä pitäis räplätä tai vielä pahempaa, nuolla, Yäk. Puukäsityöt, auton rassaaminen ja esim kalastus antaa moninkertaisestienemmän kuin seksi.

Itse en edes yritä esittää muijalle mitään. Olen sanonut, että seksiä ei kannata edes vongata, koska se ei kiinnosta. Muija on hyvännäköinen eikä ole valittamista sen ruuanlaittotaidoissakaan, mutta seksi ei vaan kiinnosta.

Parhaita illanviettotapoja on istua autotallissa ja lipittää kaljaa. Muija käy vieraissa tyydyttääkseen omat halunsa eiä asia haittaa minua yhtään. Pysyypähän sekin tyytyväisen¨ä kun saa. Eipä tuohon voi muuta sanoa kuin, että voi sääli! Elämä takana ja nyt autotallissa imet kaljaa. Asiaa, itse en kyl ole kiinnostunut nikkaroinnista ym. Seksi ei ole koskaan kauheesti kiinnostanut, ja nyt nelikymppisenä entistä vähemmän. Terveelliset elämäntavat ei välttämättä tarkoita että miehellä olisi automaattisesti paremmat kyvyt.

Nykyinen keski-ikäinen mieheni ei ole koskaan nauttinut alkoholia eikä tupakoinut.. Hän harrastaa säännöllisesti liikuntaa ja muutenkin elämäntavat on terveelliset. Hän kertoi että nuorena otti eteen ihan erilailla ja halujakin oli paljon enemmän: Minä vain haluaisin useammin seksiä: Mutta, epäterveellisillä elämäntavoilla, tupakka, viina, lihottavat ruuat, liikunnan puute, kova stressaaminen ja epäterve työhön keskittyminen, niillä on todellakin tuhoisat vaikutukset niin terveyteen, kuin siihen potenssiinkin.

Näet, potenssivaivat on usein niitä ekoja oireita nimenomaan verenkiertoon liittyvistä sairauksista. Sitten vielä sellainen, me suomalaiset miehet kun ei turhista lähetä lääkäristä apuja hakemaan.

Jos oma mies alkaa osoittaa erektio-ongelmia. Haluja löytyisi, mutta kykyjä ei, lääkäriin vain aikaa varaamaan. Sano että hän saa aina tarran kun suostuu seksiin. Osta viakraa ja laita sitä salaa miehesi ruoan joukkoon. Eivät minua ainakaan mitkään hepenet seksikkääksi saa.

Ehkä miehesi on masentunut eikä koe voivansa kertoa kaikkea mieltään painavia asioita sinulle. Oikeastaan mies on yleensä sulkeutuneempi kuin nainen ja hän on henkisesti hyvin yksin. Älä ehdottele mitään kolmatta henkilöä avioliittoonne se jos mikä on viimeiset naulat arkkuun. Viagra ei tuo haluja se lisää potenssia, jos ei ole haluja ei ole potenssiakaan. Miesten haluttomuus ja potenssi ja ikä , niistä ei ole puhuttu.

Nykyään kun naiset uskaltavat avautua on asia tullut enemmän tietoisuuteen. Nykyään naiset uskaltavat myös ottaa nuoremman miehen. Miehet usein eivät halua myöntää edes itselleen ettei haluja ja potenssia ole enää niinkuin ennen. Siihen voi olla montakin syytä Olen 53 mies ja minullakin on joskus ollut "hissua", enkä osaa sanoa mikä sen aiheutti.

Luulen, ettei "ahdistelu" auta. Aloitteellisuus naisilla lähes 0 luokkaa. Tee aloitteita ja jos ei mikään auta, niin ehkä jokin sairaus taustalla tai sitten se pahin uusi kumppani jossakin. Olet nainen ja naiseus ei sinussa mihinkään kadonnut voit testata sen käymällä tansseissa ja huomaat, että sinusta kiinnostuu heti erittäin moni mies.

Vihjaa miehelle, että sinulle tuli ehdotus yllättäen yhdeltä mieheltä kaupungilla ja tulet huomaamaan miehesi käytöksessä muutoksenhän alkakin haluta sinua. Moni mies menee naimisiin vain kulissin vuoksi. On paljon ukkomiehiä, jotka pitää enemmän miehistä. Katsoppa vaikka "kiskurin" senssisivuilta MM, miten siellä on yliedustettuina vuotiaat ukot, jotka hakee salaista pikaseksiä toisesta miehestä.

Ehkä se sinunkin ihana aviomiehesi on siellä tarjoamassa itseään? Rakastelemme päivittäin kertaan. Vaimoni on edelleen hoikka ja kaunis kuin 20 v sitten eli haluttava. Kuntoilemme yhdessä, hoidamme lapsia yhdessä, emme polta ja dokaa: Sitä saa, mitä tilaa 5.

Otit mieheksesi uskollisen, kunnollisen, perheen isän, ja sen myös sait - siis miehen niukalla testosteronilla. Kun iän myötä niukat varannot entisestään kutistuvat, tulos on haluton vässykkä.

Ne naiset, jotka ottivat pelimiehen ja kestivät häntä, saavat nauttia aktiivisesta, railakkaasta seksielämästä paljon pidempään. Nimimerkki Nyt kelpaisi pelimies. Suurella todennäköisyydellä miehelläsi on toinen. Itsellä kokemusta myös, että seksi loppuu ja kysyttäessä ei ole mitään järkevää syytä asialle.

Välttelevä käytös, kävelyt ulkona ja kännykän äänettömällä oleminen ovat ennusmerkkejä. Miehenikään ei halunnut loukata minua, mutta etsi seuraa jatkuvasti muualta ja viestitteli ja sähköpostilla ja kännykällä jatkuvasti toisille naisille.

Voi myös olla nettiseksisuhde, sekin on yleistä mutta tappaa parisuhteen seksin. Yritä saada selville mikä on syy, joko kysymällä tai sitten kepulikonsteilla vaikka kännykän urkkimisella!

Mulla oli aivan samanlainen tilnne. Ihana suhde, jossa seksi vain väheni ja väheni, lopulta mä olin se, joka yritti sytyttää liekkiä vällyjen väliin. Seksiä kyllä oli, mutta vaistosin, että mies ei ollut aivan lasissa. Häntäkin harmitti, ettei tehnyt enää mieli, niin kuin ennen. Olin saanut omalla käytökselläni aikaan painetta hänelle, että pitää panna vaikka ei tekisi mieli, niinpä häntä panetti entistä vähemmän.

Tämän hän on kertonut jälkeen. Lopulta tilanne oli se, että hän oli hakenut "helppoa" seksiä baarista. Sellaista, jossa ei ollut mitään velvotteita, paineita. Olisin tehnyt suhteen eteen vaikka mitä, koska halusin miestäni valtavasti ja meillä oli ihanaa yhdessä, mutta en ollut onnellinen, eikä selvästi ollut miehenikään, vaikka yhdessä halusimmekin olla. Emme ole mieheni kanssa enää yhdessä, mutta väleissä kylläkin.

Ja asiat on aika hyvin juteltu. Kuulostaa siltä, että miehelläsi voi olla suhteen ulkopuolinen suhde. Tai miehesi ei vaan enää romanttisessa mielessä ole kiinnostunut. On vain mietittävä haluaako sellaisessa suhteessa olla? Ajattelin, että minun kannaltani viisain valinta on luotettava paras naisystäväni ja työkaverini joka onneksi suostui yrittämään olisiko hänestä apua.

Suunnitelma toteutettiin ja kävi kertakokeilulla niinkuin toivoin. Nyt saan aina kun haluan. Hämmästyksekseni myös minussa tapahtui odottamaton muutos, mutta en ymmärrä mistä se tuli. Laihdutat ja vaihtoehtoisesti myös naamaleikkaus. Ei se sitä tarkoita että mies käy vieraissa jos seksi ei kiinnosta.

Se on luonnollista että seksihalut vähenee miehillä kun ikää tulee. Se on tutkittu juttu. Miehet myös kokee sen nolona ja myös miehisyys saa kolauksen. Miehet luulevat ettei muilla miehillä ole samaa ongelmaa ja eivät uskalla siksi avautua asiasta muille. Pidempi aika siemensyöksyn alkuun ja tunne siemensyöksyn alkamisesta heikkenee. Laukeaminen tapahtuu ilman ejakulaatiota. Erektioon liittyvät häiriöt lisääntyvät miehillä jo paljon ennen ikääntymistä jopa joka kymmenes vuotias mies kärsii merkittävästä erektiilisestä häiriöstä.

Tämä tarkoittaa joka neljännen yhdynnän epäonnistumista. Tärkein syy vanhojen parien yhdyntöjen loppumiseen on miehen erektiokyvyttömyys, joskin erektiokyvyn säilyttäminen vaihtelee kovasti. Muita seksuaalitoimintojen muutoksia ovat seuraavat: Kiihotusvaiheen kesto pitenee kaksin- kolmikertaiseksi ja erektio saavutetaan hitaasti, mitkä vaatii voimakkaampaa mekaanista stimulaatiota.

Erektion kesto pitenee ja ejakulaatioherkkyys vähenee jopa niin, että erektio voi tuntua jo tuskalliselta. Ennenaikaisista siemensyöksyistä kärsineiden siemensyöksy tulee paremmin hallittavaksi. Ejakulaatiovoima heikkenee, siemennesteen määrä vähenee ja esiejakulaationesteen määrä vähenee tai puuttuu kokonaan. Palautumisvaiheessa erektio katoaa muutamassa sekunnissa, kun nuorilla miehillä se voi viedä jopa tunnin.

Naiset ei tätä ole niin tiedostaneet. Masentaa varmasti miestäkin kyvyttömyys ja pystyykö miehet puhumaan näistä asioista niinkuin naiset. Välttely lienee aika yleinen miesten tapa käsitellä asioita. Sehän on yksilöllistä, miten paljon tunteja kunkin tauluun mahtuu. Taitaa yrittää vain kohteliaasti ilmaista että ei kiinnosta. Ja jos ei kiinnosta, niin silloinhan ei kiinnosta.

Ei sitä kiinnostusta voi puhumalla tehdä. Ja olet tämän kertonut? Ruoho voisi olla vehreempää aidan takana! Tulee väkisinki mieleen, että miiehes on homo mut ei saa sanottua sitä sulle, itse inhoan homoutta mutta minkäs näille sairaille paskiaisille mahtaa, voisin auttaa sinua miehen tuskassa jos haluat, nautittais oikein viimoisen päälle. Helvetti, jos on xx vuotta tahkonnut samaa muijaa viikosta toiseen, niin tarviiko ihmetellä jos ei enää jaksa samaan tapaan innostua kuin teininä.

Itte ainakin luen mielummin kirjaa tai katso telkkua. M vm Toinen asia, elämäntavat ja fyysinen kunto? Alkoholin käyttö, tupakointi, ruokavalio, liikunta, paino? Raitistuminen ja säännöllinen kuntoilu piristivät papan. Olisin itse valmis aktiivisempaankin kanssakäymiseen mutta 60 vaimoni lämpenee ajatukselle kerran, pari viikossa.

Tuosta syystä olemme osittain vaimon aktiivisuuden varassa. Hän on havainnut, ettei minullu tule "huteja" vaikka joskus väsyttäisikin. Äskettäin keskustelimme asiasta ja hän epäili, että jos mies, vanhempikaan, ei syty vähintään kerran viikossa niin siinä täytyy olla homppelin piirteitä. Ootko antanut ukolle kakkosta. Mies tarttee vaihtelua joten peppuseksi saattais toimia. TAi sitten kimppakiva tai kunnon ryhmäseksi??

Parinvaihto on myös vaihtoehto, kannattaa kokeilla ; http: Olen 56 vuotias mies ja koko ikäni olen naisia koittanut saada petiin. Vaimo on aseseksuaali joten satunnaiset naiskontaktit ovat niitä ainoita vaihtoehtoja. Olen saanut kahdelta naiselta koko elämäni aikana. Rahaalla kyllä saa niinpaljon kuin raskii ottaa, mutta se on ihan eri juttu.

Eikä ole moittimista vehkeissä 19 cm eikä toiminnassa. Sitä en pysty sanomaan kauanko toimii tästä eteenpäin, mutta tähä nasti on toiminut. Eikä ole muutenkaan mikään tumpelo. Ammattikoulu 8 vuotta, yliopistoa, tanssitaitoa. Paitsi renkaan vaidot kun konetta ei yhden auton takia kannata pitää. Sellainen käsitys on että meitä kyllä riittää. Jos joku on jonkun kiiltokuvapojan miehekseen ottanut niin oma vika kun näitä oikeitakin miehiä olisi ollut tarjolla.

Minä olen ollut nykyisen mieheni kanssa yhdessä kahdeksan vuotta. Seksi on ollut meille aina ongelmallinen asia. Miehelle seksi tuntui olevan hyvinkin toissijaista jo ensimmäisen vuoden jälkeen. Hän teki reissutyötä ja tultuaan viikonlopuksi kotiin silti aikaa ilman seksiä. Tässä asiassa ei kannattaisi valita sitä vääränlaista puolisoa itselleen, mutta kaikista kirjoituksista päätelleenä ihmettelen käykö siinä suurimmalle osalle niin.

Pari asiaa meidän suhteen alkuajoilta, jotka varmasti vaikuttaa jollakin lailla edelleen meidän seksielämäämme. Ensimmäisenä yhteisenä joulunamme ajattelin yllättää mieheni. Ostin punaisen korsetin, sukkanauhaliivit, sukkanauhat, verkkosukat ja korkkarit. Olin niin tyytyväinen siitä millaisena itseni näin peilistä ne hepeneet päällä.

Mieheni kommentti siihen oli sitten, että hän ei halua mitään huoraa sänkyynsä. Tuo on meidän järkyttävän suuri ero Haluaisin naintia ennen kuin rakastelua. Jotakin suunnittelematonta, villiä ja estotonta. Aloitteetkin meillä miehen suunnalta menee tyyliin "haluaisitko sinä".

Minä tein tiettyyn rajaan saakka myös aloitteita, mutta jotenkin se sotii tuota "en halunnut mitään huoraa" ajattelua vastaan. Huoraa minusta ei tule enkä sellainen ole, mutta välillä tuntuu että antaisin sieluni pirulle siitä että pääsisin sänkyyn sellaisen ihmisen kanssa joka minua haluaisi tosissaan. Nautin kyllä seksistä silloin kun sitä on, mutta kieltämättä tästä on tullut vuosien aikana niin moninainen möykky, että se heijastuu mieleeni myös väärillä hetkillä.

Me kaikki varmasti tiedämme miten haluille käy siinä kohtaa jos heittäytyy liian analyyttiseksi kesken kiihkeimpien touhujen. Toisaalta meidän seksiin heijastuu edelleen se, että en oikein kehtaa toteuttaa itseäni. Kun en tiedä mikä se totaalinen "turn off" meidän suhteessa on. En uskalla ehdottaa mitään.

Silloin kun ensimmäisen kerran julkesin ITSE ehdottaa peppuseksiä, voi kamala minkä reaktion siitäkin sain aikaiseksi. Huora joka vielä peppuseksiäkin ehdottaa. Mielessäni kun on pitkään pyörineet erilaiset anaalitapit ja hännät Olen tässä vuosien aikana myös tehnyt sen teon, jota en koskaan ikimaailmassa olisi voinut kuvitella tekeväni.

Jos saisin lisää seksiä puolisoltani, olisi elämäni tyydyttävämpää. Muuten menee elämässä aivan kohtuullisesti, mutta tämä jatkuva puute näivettää ja halvaannuttaa.

Kaikkein järkyttävintä on se, että kaltaiselleni hunajapupulle on käynyt kaksi kertaa samalla tavalla: Ja nyt on jo lapset jne. Seksiä puolipakolla kerran viikkoon, hyvässä lykyssä. Kun lapset katsovat vkl-aamuisin lastenohjelmia joudun patistamaan mieheni hommiin. Mitään aloitteita hän ei ole tehnyt 5 vuoteen. Mies kiukuttelee Pyydän teiltä hyviä neuvoja ja apua. Kuulostaa tosi kamalalta tollanen puutteessa eläminen.

Itellä ihana nuori uusi aviomies ja rakastellaan tosi paljon. Jos et voi erota, hanki rakastaja, ihan oikeesti. Minusta pettäminen ei koskaan ratkaise minkään parisuhteen ongelmia. Pettäminen on oire ongelmasta, joka parin tulee hoitaa keskenään. Kenenkään kolmannen ja ulkopuolisen ihmisen sekottaminen avioliittoon ei auta ongelman selvittämisessä. Jos toinen haluaa 2 kertaa päivässä seksiä ja toinen kerran viikossa ja se vähemmän haluva ei suostu komromissiin eli vaikka joka toinen päivä seksiä ja pari ei halua erota niin eihän sillä enemmän haluvalla ole muuta mahdollisuutta kun hankkia toinen henkilö jotta sain tyydyttävästi seksi ja niin edelleen.

Jollekkin puhuminen on ihan tyhjän kanssa jos ei halua tehdä kompromissejä asian kanssa. Skeihän on ihan sammantapainen tarve juin syöminen ja juominen ja niin edelleen. Meidän pitäisi kohdata salassa..! Oletko miettinyt omaa rooliasi seksin suhteen. Näetkö vaivaa saada vaimosi haluamaan? Arvostatko häntä naisena ja autat kotitöissä, kehut hänen ulkonäköään ja osaamistaan? Mikäli mies ignooraa naisen arjessa tai pitää häntä eräänlaisena esineenä omien tarpeidensa tyydyttämiseksi narsisti ja sitten lähestyy vaatimustensa kanssa, niin naisen EI tarkoittaa sitä, että en tunne kanssasi sellaista läheisyyttä että voisin kohdata sinut seksin merkeissä.

Et käyttäydy kuten rakastavan miehen mielestäni tulisi. Seksi on intiimiä yhdessä oloa, joka edellyttää kahden ihmisen välisen vuorovaikutuksen toimimista. Toinen kuuntelee, kun toinen kertoo asioita ja päin vastoin. Toinen tukee,kun toinen tarvitsee apua. Tällaisesta luottamuksesta syntyy kunnioitus ja arvostus toista kohtaan. Syntyy halu tuottaa toiselle mielihyvää ja jakaa asioita - myös seksin kokemuksia. Tänä päivänä yksi positiivinen ele voi tuottaa juuri sitä mitä suhteenne kaipaa.

Hyvää voi jakaa arjessa - se ei ole keneltäkään pois. Aivan liian paljon kuluu energiaa negaatioiden ylläpitämiseen. Se on varsin surullista. Se ei tuota parisuhteeseen positiivisuutta, jota tarvitaan jotta arjessa jaksamme rinta rinnan. En näe vaivaa, eikä vaivalla hankittu seksi kiinnostaisikaan. Seksin pitää olla spontaani yhteinen innostuksen aihe. Jos merkkipäivän unohtaminen vie naiselta seksihalut, parempi olla ilman. Ilmeisesti ajattelet, että parisuhde on kaupankäyntiä: Minä sanon, että kumpikin tehköön itseään miellyttäviä asioita.

Jos yhdessä on vielä kivempaa kuin yksin, ollaan yhdessä. Itsekäs ihminen ei osaa mennä toisen asemaan. Ajattelee vain omia nautintojaan ja hyötyään. Mikäli asiat ovat menneet niin pitkälle, ettei seksiä ole ollut pitkiin aikoihin niin molempien tulisi muuttaa toimintaansa.

Jos parisuhteessa tuntuu pahalta, jotain on vialla. Omiin tuntemuksiin tulee luottaa - ne ovat meille rehellinen peili siitä missä elämässämme mennään. On liian helppo ratkaisu aina etsiä vikaa toisesta - sehän estää meitä katsomasta itseämme peiliin.

Itsekäs ihminen oikeuttaa kaikki väärätkin tekonsa, mikäli niistä on itselle hyötyä. Siinä tulee olla iloa ja yllätyksellisyyttä, avoimuutta ja rakkautta toista kohtaan.

Halua tehdä toiselle hyvää. Täytyy myös voida sanoa, mikä ei tunnu hyvältä, mitä toivoo ja mistä loukkaantuu. Ellet miehenä kestä sitä, että sinulle ei anneta koska et osaa lämmittää naistasi - tee jotain! Ei nainen ole mikään käyttöesine, joka otetaan käyttöön kun siltä tuntuu.

Meillä on omatkin tarpeemme ja toiveemme, unelmamme. Kaikkea hyvää alkuperäiselle kirjoittajalle. Nainen ei ihan oikeasti syty alastoman miehen näkemisestä. Mies syttyy kyllä alastoman naisen näkemisestä. Kyllä parisuhde voi olla eräänlaista kaupankäyntiäkin. Se että tekee toiselle hyvin ei kuitenkaan pitäisi olla vastenmielistä.

Kun välittää toisesta haluaa tehdä hyvää toiselle. Hyvä mies ja rakastaja tietää että nainen vaatii lämmitystä ja se esileikki on jatkuvaa toisen huomioimista pienillä eleillä ja sanoilla. Kun nainen tuntee itsensä haluttavaksi niin hups vaatteet putoavat päältä ihan luonnostaan. Miehillä on tapiumus kuvitella että kun kerran vuodessa kehaisen naista tai ostan jotain suurta niin nainen pysyy kuumana loppuelämän sillä voimalla.

Ei oman naisen huomioiminen ja halukkaaksi tekeminen pittäisi olla vaiva vaan ihan velvollisuus. Se on jopa etuoikeus kun on olemassa joku jota lämmitellä. Matka naisen seksuaalisuuten on seikkailu eikä mikään pakkoruotsi. Ala hyvä mies näkemään naisesi ihanana niin ei tarvitse kärvistellä puutteessa kummankaan. Ei ole olemassa naista joka ei haluaisi seksiä mutta on paljon naisia jotka odottavat että joku herättäisi nukkuvan seksuualisuuden ihan elävässä elämässä eikä vain unissa.

Nainen on ilmeisesti antautunut sinulle jossakin kohtaa vain miellyttääkseen sinua odottamatta enempää huomiota sinulta ja sinä olet tämän jälkeen odottanut että näin tapahtuu aina eikä muuta tarvitakkaan. Se on suuri virhe naiselta joka luonnostaan ei siis syty vain siitä että antaa miehelle. Nainen kärsii huomionpuutteesta edelleen. Nainen voi kuitenkin antaa myös velvollisuudesta. Mies ei saisi silti unohtaa naisen tarpeita jos nainen antaa seksiä ilman kaupankäyntiä.

Niin kuitenkin käy helposti. Sitten kun nainen huomaa tämän ja lakkaa antamasta mies ihmettelee kun se spontaanius on kadonnut? Minut se saa lähinnä pahoinvointiseksi. Kun tämä asetelma on näin päin, tulisiko vielä ehdotuksia mieleen. Ellen nyt ihan väärää kuvaa saanut tilanteesta, tässä erittäin mahdollinen selitys: Puhut miehestäsi aseksuaalina, puhutko hänellekin näin?

Terapeutinkin kanssa asiasta puhunut.. Onko käynyt mielessäkään, että kaikki tuo on tehnyt miehellesi seksistä täyttä työtä, pakollista suoriutumista? Ehkä se on lähtenyt kauan sitten jostain pienestä "haluisin vähän enemmän Eipä itseäkään seksi kiinnostaisi tuollaisessa tilanteessa. Miehesi on todennäköisesti kadottanut täysin tunteen miehuudestaan. Anna hänen olla ihan rauhassa jonkin aikaa, älä edes mainitse seksiä. Toivottavasti tilanne ei ole jo sellainen, että vkl-aamuisin miehesi vain huokaisee ja odottaa sängyssä lue: Anna hänelle usko, että hän on seksin herra, eikä niin että seksi vie häntä.

Ole vaikka kiero tarvittaessa. Älä ole yli-innoissasi, kun hän vihdoin haluaa "tyhjentää pussinsa", se loisi vain paineita pitkän tauon jälkeen. Siitä sitten pikkuhiljaa eteenpäin.. Tietysti muut ongelmat, kuten miehesi työstressi tai muut aivokemiajutut voi olla ongelma, mutta tuollainen "miehen peruspsykologia" pätee kuitenkin suurimpaan osaan miehistä.

Toivottavasti tästä on apua. Älä ala huonoksi ihmiseksi ja loukkaa rakkauttanne kolmannen osapuolen avulla, vaikka sellaista joku taisi ehdotellakin Joka helvetin asiasta saatanallinen huuto. Onneks löyti paremman miehen koska meiltä hävis läheisyys ja sen myötä seksikin. Mie en halunnu rakastella sellasta joka päivä pahalla tuulella olevaa.

Eli on vikaa minussakin. Muiskis ja Maiskis 3. Kaikki heti mulle nyt -elämäntyyli on valunut makkareihinkin. Pitää suorittaa ja osata kaikenlaista, jotta seksielämän laatu vastaa ulkopuolisen maailman meille asettamia kriteereitä.

Kuitenkin seksi on parhaimmillaan rentouttavaa yhdessä oloa, jossa löytää itsensä ja toisen arjen paineiden keskellä. Se vain pahentaa niitä. Eräs akateeminen mies itki ravintolassa, että meni perhe ja talo yhden viiden minuutin tähden.

Pitää itse asua kolmiossa, jossa ei saa edes grillata eikä siellä voi pitää kavereiden kanssa saunailtoja. Entisen elämän rantasauna oli entisen talon pihapiirissä. Oli pettänyt jossain konferenssissa tohtori-vaimoaan ja käry oli käynyt.

Kaikki vain viiden minuutin tähden - eikä varmaan ensimmäistä kertaa asialla: Tilanteesi on minullekin tuttu. On kamalaa riutua suhteessa, jossa todellinen läheisyys ei ilmene seksin toteutumana. Luin aikoinani tilanteestani ja yritin analysoida itseäni ja häntä ihmisenä. Hänellä on vähän kokemuksia seksistä -ennen minua ei juuri lainkaan. Hän oli yksin pitkään poikamiehenä 38 vuotiaaksi ja minun piti häntä opettaa. Yritin, mutta hän ei kertakaikkiaan ollut kiinnostunut suuseksistä - ei siitäkään että minä sitä hänelle tein - ei rinnoista, ei takapuolestani, ei mistään joka olisi tuottanut minulle nautintoa.

Seksi sinänsä oli konemaista. Sitten ehdotin hänelle, että olisiko syytämennä lääkärille - jos libido siitä nousisi. Se sai hänet suuttumaan. Hänellä on varsin terve seksin nälkä. Ihmettelin, kun sitä en voinut allekirjoittaa. Oli kuin olisimme eri elokuvassa. Sitten kun seitsemän viikon puutteen jälkeen seksiä vonkasin, hän katsoi minua halveksuen ja totesi, että ethän sinä mikään huora ole.

Itkin ja hän sanoikin siihen että 'eihän tuollaista voi naida'. Lopulta kaikkeen löytyi selitys. Hän oli jäänyt koukkuun jo ennen minua nettiseksiin. Nyt hän työskenteli kotonaan ja vietti tuntikausia verkossa, josta osti myös seksiä ja teki tapaamisia ao.

Löysin tästä todisteita ja hän asian lopulta myönsi. Kysyin onko hän riippuvainen, mutta ei hän myöntänyt.

: Mies ejakulaatio homoseksuaaliseen suomi24 treffit

TUHMIA TARINOITA GAY THAI HIERONTA KALLIO Prinssiä ei ole Halukkuus tuntuu toisinaan jo jopa ahdistelulta. Kännissä sitten huudellaan että oon huora, haisen paskalle ja kun saunassa oltiin ja minä alastomana niin kommentti oli että " hyi vittu" joten en usko että moni muukaan nainen sijassani kiihottuisi moisesta miehestä. Minun olisi jo nuorena miehenä pitänyt tajuta että minun pitää ponnistella kovemmin kuin muiden epämääräisesti miesten kehittyäkseni parisuhteeseen soveltuvaksi. Hän oli yksin pitkään poikamiehenä 38 vuotiaaksi ja minun piti häntä opettaa. Jotkut asiat pitää antaa vain mennä, ei määritellä liiaksi, nauttia vain toisen seurasta!
HOMOSEKSUAALISEEN PARHAAT PORNO CUCKOLD SUOMI Homo sex nuket 13 vuotiaan kalu
Homoseksuaaliseen suomi live chat joyourself Gay eturauhanen orgasmi seksi oulu

Mies ejakulaatio homoseksuaaliseen suomi24 treffit

Gay sivut karvaisia kaluja homo

Mies ejakulaatio homoseksuaaliseen suomi24 treffit

Itse en usko ollenkaan rakkauteen ensi silmäyksellä. Me naiset vastaavasti tykätään ajatella pitävämme MIEHISTÄ heidän positiivisten luonteenpiirteidensä tähden älykäs, mielenkiintoinen, sanavalmis, huumorintajuinen, määrätietoinen ja hukkaamme itsekin fokuksen korostamalla yksittäisiä piirteitä. Tuolta apu ja vertaistuki www. Eikös tämä aloittaja juuri kehunut olevansa ihan ok ulkoisesti, lue edes mitä sanotaan ennenkuin käyt mainostamaan. Mutta en kyllä alun alkaenkaan ala seurustelemaan tyytyen. Muija on hyvännäköinen eikä ole valittamista sen ruuanlaittotaidoissakaan, mutta seksi ei vaan kiinnosta.

Paginas tetonas gordita española follando momxxx tubias 19 sexo anal videos de maduritas pprno trios holly michaels porno porn xx secretarias porno follando xvideos esperanza gomez xxx videos masajes lesbianas cuarentonas cachondas follando duro chupadas de orgias vintagexxx chicas 19 sexo gratis travestis porno negritas petardash porni español vidios porno folladas xxx gratuitos transexuales follar con putas buenas masturbandose vieja follando al fontanero follando duro corrida fontanero follando francheska jaimes porno hd videos pornos maduras porn videos porno x gratis videos xxx porno viejas follando xxx porno sensuales viejas gratis hentay cumloder español videos bisexual cumloader español los mejores páginas porno maduras sex peliculas porno caliente porno rubias culonas mamadas rubias 19 sofia rose xxx xxx tetonas folladas por el amor xxx amateur maduras porno videos maduras porno casero interracial pornotube hd ver vidios pornos gratis películas xxx hd videos tias buenas mamadas de gordas bbw videos porno gratuitas lesbianas spanish porn maduras pollas muy peludas porno hd porno viejas maduras.

con putas arabes xxx videos porno videos porno hd madura porn madura masajes erotico pollas follando porno. con enanas peliculas x videos p el culo videos gratis abuela xxx maduras gratis xxx videos de vídeo de gorditas porno gratis de viejas prno español petardash porni español grati poeno español chochos porno gratis gais follando vídeos porno africanas lesbico hombres follando tias buenas masturbandose videos de lesbianas películas porno secretarias tetonas parejas amater coños peludos gratis chupa pollas videos porno ancianas putas viciosas hentay gordasfollando porno gitanas porn come coños peludos xxx porno de lesvianas gratis abuela xxx castellano gratis de gorditas grandes follando xxx gratis videos de españolas videos porno retro buenorras desnudas viejas follan abella anderson videos pornos gratis videos maduritas pprno xxx morenas cachondas películas porno esperanza gomez dunia montenegro maduras follando películas pornos gratis madres xxx tias buenas desnudas película porno masaje anal extremo corrida fontanero videos porno gratis videos de lesbianas penes xxx pelis porn porno hermafroditas negras sasha grey follando coños tia buena follando moras xxx joven follada videos lesvianas amater putas pajas a su madre se la playa video porno de negros embarazadas lesbianas madura follando mujeres mujeres tragando semen videos porno gratis coños follando porno de folladas anal hd xvideos porno tetonas maduras x ver videos gratis videos porno abuelas calientes videos de trios laura lion paris porn culos gigantes sexo duro xxx trans porno gratis video amateur x ver peliculas porno casting español triple penetracion nekane follando chicas espiadas masajes lesbianas travestis bbw tera patric videos x secretaria porno amateur cumloude gordasputas buenas masturbandose videos teens hd xxx porno casero peliculas porno gratis orgia gordas españolas alexistexas se la playa paginas pornos gratis polla por el amor video porno alexi texas anal videos porno gratis video porno bisexual español trios hd gratis videos xxx arabes sexo travesti porno en español porno en castellano videos peliculas sexo web cam amateur interracial madura tube masaje erótico porno bondage videos sadomaso porno maduras españolas follando coños peludos videos caseros lesbianas negras putas follada xexo gratis videos colegialas videos porno porno xxx ver video trio trios holly michaels porno bueno negros sexo anal extremo corrida vaginal actriz porno gratis porno peludas chupar un coño brutal xxx porno folladas lesbianas besandose porno gordas vedios de lesbianas teniendo sexo peludas pilladas por dinero torbe cortos porno pelirrojas desnudas en español mom and son xxx follar anime porn tube tetona masturbandose desnudas porno en casa calientes porno negros melani rios zorras lesbianas haciendo sexo tetudas naturales mom and son xxx follando negro chicas caliente chochos porno con tios follando video gratis porno gratis maduras swinger franceska jaime mejor video bdsm amateur follando free maduras culitos calientes porno de rebeca linares pornos nacho vidal anal porngratis vidios maduras videos pormo gratis de mujeres maduras enfermeras buenas xxx videos maduras abuelas follando mujeres maduras gordas españolas tetona follando sexo con porn free hd masturbaciones masculinas sexo latinas videos rubias peludas tarzan xxx madres follando videos maduritas videos caseros lesbianas travesti gratis películas porno nekane tias cachondas mujeres porno corrida vaginal actriz porno lesbianas penes xxx travestis follando videos porno gratis porno de despedidas de sexo lesbico maduras xxx españoles videos español jade kitty muy guarras gratis vídeos xxx gratis peliculas porno en castellano maduras videos gratis descarga de maduras super tetonas negras desnudas videos porno italianas porno h porno ver videos videos de españolas peliculas porno lesvianas sexo en la playa paginas porno xxx videos x maduras julia de guarras amateur dibujos porno free video trio sasha grey videos porno en la playa gordas y desnudas playa corridas de putas cachondas casting porno de sexo chicas latinas culonas fotos de solteras x videos gratis chicas follando bajar porno casting porno duro mujeresmeando porno español gordas gratis chicas muy grandes porno de casa calientes tetona follando maduras x secretaria porno rubias tetonas españolas videos hd juegos porn videos amas de casa tias fallando maduras.

con los mejores páginas porno gratuito chicos masturbandose vidios porno gratuito chicos guapos desnudos videos porno de mujeres chupando pollas enormes naturales perfectas videos gratis travestis follando videos porno negras videos anal gordasfollando porno de paris porn maduras masage rooms porno en la despedida de gordas follando madre hija putas espanolas porno con las mas putas gonzo porno gratis ver videos porno espanol gratis porno bisexual español videos pirnos porno para mujeres arabes videos porno hd potno porno.

con porno profesoras videosde sexo caliente virgen xxx enana follando trio putas negras xxx p gratis negras gordas gratis vudeos porno de gordas alexis texas porno en tangas viejosfollando maduras gratis español madura y tetonas gordita follada negras xxx en español gratis de gratis en español trios x gigi love sexo abuelas gratis tias cachondas videos porbo sexo hd escenas xxx mujeres tetonas porno de porno españoles follando negra sexo lesbico hombres follando peliculas porno porno ver videos sexo gratis duro videos lesvianas porno de maduras gratis pareja amateur x masajes videos porno cratis porno videos porno castellano porno con porno de xexo gratis en tanga mejores tetas jovenes ver porno sexo maduras follando sexo negro video lesbiana putas pajas fetichismo de mujeres lesvianas pareja joven despedidas de travestis con transexuales porno bixesual videos porno x gratis sexo amater videos pono follar anime porn porno voyeur playa gordas enculadas video de madura masajes porn videos porno hd bondage videos lesbianas negras mamando polla transexual videos porno chino gratis putas chicos jovenes follando hd videos porno de videos porno gratis videos porno negra culona superguarras anal porngratis vidios maduras gratis abuelas gratis porno videos porno orgias con madura las mas putas xxx abuelas españolas gratis porno cratis parejas porno biejas follando duro porno de casa estrellas porno gordas gratis xxxporn dibujos pornos lesbianas prno español sexo con el coño madre e hija xxx xxx gratis juegos porno españoles mui zorras dunia montenegro porno 3d tias en tetas grandes penes gigantes sexo grtis follando casting porno lesbianas asiaticas rumanas xxx porno duro videos pornos anales porn porno hd porno sexo porno intercambio de travestis pollas peludas vidios de folladas porno fuerte peliculas porno pollas peliculas porno latina porno español porno ver pelis porno españolas follando videos lesbianas mujeres gratis rubias porn playboy porno porno xxx videos de putas sexo hd viejas sexo coño pelicula porno pollas enormes porno españoles porno gratis paginas pornos gratis mulata follando coños peludos gratis videos porno viejas tetudas naturales hombres abuelos porno gratis en hd videos porn travesti pollon x-art gratis porno gratis lesbianas viejas gratis videos follando maduritas hd videos de lesvianas pareja española videos porno intercambios de madura chicas sexys amateur vides xxx porno gratis cumlouder videos porno video hentai gratis porno de folladas pollas porno gratis videos negras actricesporno cincuentonas cachondas porno gratis lesbianas follandose al fontanero sexo entre mujeres folladas gratis polla videos de soltera ver peliculas porno joven follada romantica chicas amateurs tetona xxx videos porno porn bdsm porn free videos porno amater ancianas gordas españolas follando en el amor milf mamada maduras negras x gratis folla a chorros porno con jovenes maduras sado gratis rubias porno gordas follando gordas desnudas bdsm porn hentai porno videos videos trios shasha grey follando pelis porno gratis porno brutales lesbianas videos gratis porno x gratis porno bueno porno videos gratis rubias tetonas chicas y tetonas negras x lesbianas follando tetas grandes penes gigantes folladas hentaies porno masturbaciones masculinas como follan superpollas porno en español sexo xxx rubias maduras gratis famosa follando porno de casa cachonda lesbianas party porn chicas cumloude gordasputas buenas videos prono xxx tetas sexo transexuales ztod videos caseros maduras videos abuelas conos peludos pelis x videos pornos gratis pollas enormes porno gratis pollas gigantes chicas en la mejor porno española follando mujeres videos pornos xxx vídeos de asiaticas anal porno morenas ver sexo gratis masajistas videos putas videos porno español pelis x gratis x video porno espanol videos zorras peludas web cam amateur gordas porn chat mujeres haciendo sexo amateurs gratis chicas amater corridas femeninas anal videos porno anal porno chochos jovenes video x grandes gordasxx pollasgrandes rubias peliculas porno español gordas gratis español webcams sexo porn porno twink porno de porno real videos d sexo gratis porn porno.