Sexi suomi jeppe homoseksuaaliseen porn

sexi suomi jeppe homoseksuaaliseen porn

Mikä helvetti tässä hiertää näitä hulluja femakoita? Kyse on pohjimmiltaan siitä, että femakot kokevat naisten myymän seksin alentavan myös heitä itseään koska he kaikki kuuluvat samaan kategoriaan "naiset". Toinen syy on yksinkertaisesti miesten kontrollointi.

Onhan se femakolle vaikea paikka, kun mies saa seksiä silloin kuin haluaa ilman estoja. Tämän täytyy olla kauheaa femakoille. Jos ostaminen on Auvisen mielestä noin hirveä juttu juttu, niin kai myyminen on loogisesti sitten vielä pahempi? Olisi aika outoa, jos huumeita saisi myydä, muttei ostaa.

Hyvä, että Tanja Auvinen on katsonut peliin. Lisäisiin määritelmiin vielä pari: Seksin myyntiä ei voida kieltää, koska Suomi on liittynyt Euroopan ihmisoikeussopimukseen, ja seksin tilapäinen myyminen katsotaan ihmisoikeudeksi.

Seksin ostamisen kieltäminen on vain tämän periaatteen kiertämistä. Hieman samalla tavoin, kun USA: Mitä helvettiä tämä on? Suomessa on laillista myydä ja ostaa seksiä. Jos Suomessa myydään anastettuja autoja joidenkin venäläisten toimesta, niin ryhtyykö oikeusmininisteri toimiin käytettyjen autojen ostajien kuriin saamiseksi kaikissa autoliikkeissä? Kun seksin ostaminen on Suomessa laillista, niin se on aivan yhtä laillista kuin mikä tahansa muukin laillinen asia. Oikeusministerillä taitaa olla oikeusopillinen ymmärrys pahasti hakusessa!

Suurin ongelma on siinä, että ei saa avoimesti arvioida ihmisten tai ministereiden älyllisyyttä. Tämä kun tarkoittaisi epätasa-arvoa. Käytännössä Tuija Brax ilmaisee jokaisella kannanotollaan, teollaan ja aloitteellaan olevansa vain aktiivinen, ahkera ja läpeensä tyhmä ihminen. Tämä ei tiedä mikä hänellä menee pieleen jatkuvasti. Hän luulee, että miehet on ihan oikeasti pahoja paskakasoja ja että historian kirjoitus palkitsee joskus hänen kostoretkensä miehiä vastaan.

Näistä ihmisistä on tehty "loose cannon" -vertaus mikä tarkoittaa purjelaivassa myrskyssä irti päässyttä tykkiä, joka aiheuttaa kannella mittavaa tuhoa viuhtoessaan holtittomasti sinne tänne. Mikä MTV 3 toimittajia vaivaa? Ripsa Koskinen-joku oli jopa MTV: Rivien välistä ilmeni että Keminman kunta ei ole järjestänyt yksin jääneile vanhoille miehille laissa turvattua, riittäviä kodinhoitopalveluja.

Venäläistytöt tulevat Suomeen kutsuttuina, tuovat tuliaisia miehile ja saavat yöpyä heidän luonaan, säästäen hotellikulut. Mikäli muistan oikein po ohjelman - naisten työolot vaativat toimenpiteitä työsuojeluvaltuutetun tms taholta.

Olisiko po alueen TE -keskuksen tai vastaavan syytä puuttua peliin, jotta naisten työskentelyolot saataisiin vastaamaan suomalaista tasoa? Miksi pohjoisessa poliisi on evännyt venäläisten naisten viisumihakemuksia Suomeen? Eikö tämä ole lainvastaista. Epäämiseen ei riitä epäilys siitä, että nainen tulee suomaisen miehen luo makaamaan ja tiskaamaan. Edes varma tieto tästä ei oikeuta käsittääkseni epäämään viisumia.

Venäläisellä naisella on kaikki oikeus tulla suomalaisen miehen luo makaamaan ja tiskaamaan. Miten turvapaikkashoppailijoita ei saada maasta ulos vuosienkaan kuluessa, mutta mitään lakia rikkomattomat ja itsenä elättävät thai-hierojat saatiin karkotettua Suomessa viikossa??

Mistä nousee Braxin halu lyödä miehiä? Eipä silti, vihreissähän tämä on toivottava asenne. Jokainen nainen ei ole nipottaja, mutta jokainen nipottaja on nainen! Äänestäkää miehiä, miehet, aina! Mä en ole edes tajunnut, että näin tyhmiä ihmisiä voi olla olemassakaan! Tuija Braxin kaltainen feminatsi on uhka ihmisoikeuksille, kuten seksuaaliselle itsemääräämisoikeudelle, ja vapaalle kansalaisyhteiskunnalle, jossa aikuisilla ihmisillä on oikeus päättää itse omista asioistaan.

Mitä nopeammin Braxin poliittinen ura loppuu, sitä parempi. Ei mutta feministinen diskurssi ylläpitää sitä, ja ennen kaikkea, se estää järkevän argumentoinnin asian tiimoilta, koska se perustuu paljolti syvään iskettyihin valheisiin. Vaalit tulossa, kuten huomaa Poliisin resurssit on sidottu jahtaamaan ajatusrikollisia, jotka kukkaruukkua sillä silmällä katselevat! Mukavia lakeja laadittu, kun jo ajatuksia on kriminalisoitu ja syyttömyysoletus päälaelleen käännetty!

Itsekin olen kovin ihmetellyt, miten karkotus onnistuu hetkessä kun kyse on kauko-idän naisista, kun taas törkeistä rikoksista tuomittuja etelän kultamunia ei saada täältä ulos, ei sitten niin millään Nyt ollaan jo saatu kaikki miehet jotka matkaavat Thaimaahan ilman perhettä seksituristeiksi leimattua, samoin kuin Virottarien kanssa avioituvat ihmiskaupassa kävijöiksi Koko teennäinen vouhkaaminen asiassa oksettaa, kun Braxin silmien räpyttely televisiossa kiihtyy, ruumiinkielestä jotain tietävien mielissä yhteys niin ympäristötuhokanisteriimme kuin työttömyysriimikanisteriimme on surullisen selvää Miten meillä umpikorruptoidussa DDR: Vastuu on maassamme huono vitsi!

Tarkkailkaa Suomen eliitin suhdetta ihmiskauppaan: He ovat ostaneet matkan sosiaaliturvaparatiisiin, jonka nimi on Suomi "Hölmölä" Finland. Kautta kolmannen maailman myydään menolippuja tyhmään Pohjolaan. Ja Suomen johto toimii tämän kaupan suurimpana hyväksyjänä ja rahoittajana: Nämä turvapaikkaturistit ovat maksaneet kymmeniä tuhansia euroja matkastaan, samaa mieltä tämä on törkeää ihmiskauppaa.

Tämä on minuakin ihmetyttänyt ja se, että mikä ongelma on kieltää maahanpääsy ilman matkustusasiakirjoja, tai laittamaan laivayhtiöt ottamaan valokopiot ei EU ihmisten passeista. Jollen ihan väärin muista, niin ennen ei Suomeen ollut asiaa ilman passia. Itse olen äänestänyt naista hänen sukupuolensa vuoksi, koska koin tuolloin, että naisille on hyvä antaa mahdollisuus näyttää kykynsä.

Nyt olette minulta tilaisuutenne saaneet ja sen suurelta osin missanneet. Heikkojen näyttöjen vuoksi tasoituksenne on poistettu ja jatkossa nainen on samalla viivalla kuin mies. Yhdistys neuvoo ja auttaa prostituoituja. Heistä osa myi palvelujaan miehille, osa naisille, osa molemmille. Hän epäili, ettei luku antanut aivan oikeaa kuvaa alalla työskentelevien sukupuolijakaumasta, arveli siis miesten ottavan herkemmin yhteyttä.

Joka tapauksessa miesten osuus oli merkittävä. Kysyessäni vuotta myöhemmin samasta asiasta samalta henkilöltä hän ei jostain syystä halunnut enää sanoa mitää asiakkaidensa sp-jakaumasta. Joka tapauksessa prostituoituina työskentelee Suomessa myös miehiä. Vähemmän kuin naisia, mutta enemmän kuin pelkän kuriositeetin verran. Jostain syystä se asia ei kiinnosta oikeusministeri Tuija Braxia lainkaan. Naisten prostituutio on ongelma, miesten prostituutio ei ole.

Onhan se tietysti samassa linjassa esimerkiksi Suomen Amnestyn näkemysten kanssa: Seksiä voi ostaa monella tapaa. Rahaahan seki toki on, mutta naisten mielestä tämä on se "oikea tapa". Miksi asia on päinvastainen, jos koru annetaan seksin jälkeen? Edellinen oikeusministeri Leena Luhtanen teki ennen viime eduskuntavaaleja sen virheen, että oli ajamassa Suomeen seksin ostamisen kieltävää lakia.

Siihen loppui paitsi hänen ministerinuransa niin myös kansanedustajan hommat. Nyt Tuija Brax istuu samalla tavalla pelisilmänsä päällä ja on tekemässä poliittista harakiriä. No minkäs sitä nainen luonnolleen voi Jos kaks aikuista tekee keskenään diilin ja molemmat saavat mitä haluavat, niin ei siitä kauppa sen reilummaksi enää voi muuttua!

Braxin kommentit siitä, että jos Ruotsin ja Norjan järjestäytynyt rikolisuus siirtyy Suomeen, niin lakeja täytyy kiristää, on tyäsin käsittämätön. Lakihan määrittelee jo parituksen laittomaksi, joten miten ihmeessä lain kiristys esim. Seksin saamista Erkki Penttinen pitää miehille yhtä tärkeänä kuin ruokaa, juomaa ja vessassa käyntiä. Feministilepsot on ennenkin kunnostautuneet perustarpeen tukahduttamisesta, miettikääs miksi Muumit on niin lihavia.

Halusin vain pysähtyä senverran, että kiitän sinua Herni Laasanen ansiokkaasta ja tarpeellisesta työstä miesten oikeuksien puolustajana, ja "voimallisen" tasapainon antamisesta voimalliselle feminismille.

Vaakakuppi on silti vahvasti tässä ajassa "heikomman" sukupuolen puolella. Historiallisesti naisjärjestöt ovat tehneet arvokasta työtä. Pyrkimys kapealta puolelta tasa-arvoon on kuitenkin vääristynyt, kun syrjimisen ja suosimisen keski-kohta on ylitetty. Tämä ylitys on tapahtunut luvulla, ja monin paikoin naisia jo selkeästi suositaan yhteiskunnallisesti ja asenteellisesti: Vallanhalu on ihmiselle tyypillistä, eivätkä naisjärjestöt ole tästä poikkeus.

Sukupuolipolitiikasta uhkaa tulla harvain-valtaa, diktatuuri jossa etuoikeutettujen ja vahvemmalla olevien blokki ajaa omaa etuaan kunnes "keskikohta" jää kauas taakse. Naisjärjestöjen agendassa ei ole enää kysymys tasa-arvosta, jos yksipuolista sukupuolinäkökulmaa siksi ikinä on voitu edes kutsua , vaan eräänlaisesta ammattiliitosta, etujärjestöstä. Korotuksia on tultava, joka vuosi. Miehet, meidän on nyt aika nousta työkalupakin ja terävän kielen välistä barrikaadeille.

Historiasta voimme oppia, ja ryhtyä naisjärjestöjä tiedostavammaksi vastavoimaksi, joka ei perusta sovinismiin tai feminismiin vaan objektiiviseen tasa-arvoon: Ottaen huomioon sen ennennäkemättömän määrän propagandaa jota nykyisen naisliikkeen parista löytyy, tekee luonnollisesti mieleen epäillä tuota "naisliikkeen historiallista arvokasta työtä".

Netistä saa vapaasti käsiin sellaisen kirjan kuin "Through Finland in Carts", jossa brittinainen tarkastelee Suomen tasa-arvoa silloin kun Suomi oli vielä osa Venäjää. Paskat siinä mitään piikaa oltu, päinvastoin vapautta ylistettiin oikein brittinaisen teoksen kautta. Suominainen hento enkeli käveli kivikova pullatanko kädessään ja hakkasi miehiä oikein olan takaa.

Wanhoissa walokuvissa näkee kun lihavat suominaiset kävelee bulevardilla kuin keisarinnat konsanaan, takamukset pyllistäen, samalla kun tien reunalla istuu nälkiintyneitä kerjäläispoikia jonkinlaiset risuiset oravannahat päällään.

Kun Suomen piti antaa äänioikeus koko kansalle, orjamiehiä myöten, niin "arvokasta työtä tekevät naisjärjestöt" vastustivat sitä samalla lailla kuin nykyisiä väkivaltatutkimuksia konsanaan. Vielä luvulla avioliitossa tapahtuva raiskaus oli rikos, ja vielä vuonna naisten lapsiin kohdistavaa väkivaltaa piilotettiin kategorisesti naisjärjestöjen avustuksella. Varmaan jopa Kaikkien Pirttihirmujen Äitiä, Hirviö-Canthia, naurattaisi tämän puuterijoukon "sufragettismi".

Ja vaikka jotain "historiallisesti arvokasta työtä" löytyisikin, sen päälle kuuluu tätä nykyä sylkäistä ihan samalla mitalla kuin millä nämä sylkevät miessukupuolen päälle. Kannattaa muistaa että femakko on ideologi vähän samalla tyylillä kuin brittiläinen rikollinen jalkapallohuligani.

Miesliikkeen airueen julistus maailman kaikille miehille: Raiskaajan siitin on oikeuden miekka, ja nuoren naisen tuskanhuudoista nousee vapauden, oikeuden ja onnen sävel! Miten tämä voi olla niin vaikeaa ymmärtää sinun kaltaisellesi koulutetulle henkilölle? Miksi pitäisi olla oikeus ostaa omaan paineiden purkuun seksiä joltain ihmiskaupan uhrilta?

Etkö sinä mies ymmärrä selvää puhetta? Brax ei suinkaan sanonut, että kaikki seksin myynti kielletään. Hän sanoin, että jos ihmiskauppa lisääntyy Suomessa, niin asiaan on puututtava vaikka lainsäädännöllä.

Lisäksi hän sanoi, että poliisi ei nykyisellään hoida lain heille antamia velvoitteita. Poliisi katsoo läpi sormiensa jo maassa olevaa ihmiskauppaa. Eihän näin voi eikä saa olla. Sitten on ihan eri asia, jos seksin myynti on oikeasti vapaaehtoista, mutta kun homma ei valitettavasti toimi noin elävässä elämässä.

Ei voi eikä saa olla niin, että toisia ihmisiä pakotetaan olemaan toisten sukupuolitarpeiden tyydyttäjinä. Ei vaikka kuinka jonkun miehen palleja puristaisi. Suomessa toimivat ulkomaiset prostituoidut tulevat yleensä maahan vapaaehtoisesti ja tietoisina siitä, että he tulevat tarjoamaan seksipalveluita.

Tässä mielessä he eivät ole ihmiskaupan uhreja. Gagarin, kenties tuo kommentti koski pelkästään naisprostituoituja. Oma empiirinen kokemuksesi ei siis päde. Kieltolaeilla on paha taipumus lisätä rikollisuutta siirtämällä se vähäkin laillinen toiminta maan alle. Hollannissa päihteet ja seksibisnes pysyy huomattavasti paremmin kontrollissa ja on turvallisempaa niin ostajille kuin myyjille, kuin kaksinaamaisessa pohjolassa. Portugalissa huumeiden vapauttaminen vähensi huumausaineiden käytöstä seuranneita terveyshaittoja ja ohjasi entistä enemmän käyttäjiä hoitoon.

Alkoholin kieltolait ovat olleet aina vitsejä ja prostituutiokin rehottaa aivan kaikkialla. Pohjoismaissa ostaminen on kiellettyä jne, mutta jostain syystä nämä maat ovat nyttemmin kohtuu suosittuja lapsiprostituutioturistien keskuudessa.

Meidän omat Jamika-Mariannet siellä myyvät itseään merkkifarkkuja vastaan. Myös ulkomailta huijataan nimenomaan lapsia paremman elämän toivossa Suomeen. Rikollisille luodaan lainsäädännön puolesta hyvin houkuttelevat markkinat, joissa on suurehko riski.

Jos ihmiskauppaan joudutaan turvautumaan kun "luonnollinen" ja "rehellinen" seksibisnes tukahdutetaan , tottakai on kannattavampaa raahata lapsia. Niiden myyntiarvo pysyy kunnossa kauemmin, niitä mahtuu enemmän pakettiautoon, ne ovat usein helpommin huijattavissa ja ne useinkaan eivät osaa puolustaa itseään. En tiedä minkä arvoisena seksiä pidät, mutta tässä maassa on tuhatmäärin nuoria naisia, joiden mielestä euroa on ihan käypä kertakorvaus siitä.

Ihmiskauppa on rasistinen myytti, johon ihmiset uskovat, koska he haluavat estää ulkomaalaisten naisten tulon Suomeen. Uskottelemalla itselleen ja muille, että kyseessä on kauheaa rikollisuutta, saadaan luotua rasistinen illuusio, että on oikein sulkea rajat naispuolisilta maahanmuuttajilta.

Nainen voi olla rasisti yhtä hyvin kuin mieskin. Kun katukuvassa alkaa näkyä ulkomaalaisia naisia ja naiset ajattelevat, että suomalaiset miehet ryhtyvät seksisuhteisiin ja parisuhteisiin heidän kanssaan, syntyy reaktio ulkomaalaisia vastaan, ja uskotellaan itselle, että ulkomaalaisten naisten Suomeen tulo voitaisiin jotenkin estää.

Tämä on kuitenkin turha toive. Maailma kansainvälistyy ja ihmiset muuttavat rajojen yli, ja myös harjoittavat seksiä keskenään. Tähän ajatukseen on vain totuttava, eikä yritettävä taistella tuulimyllyjä vastaan. Vihreiden suurin rikos on kuitenkin ollut nuorisotyöttömyyden sukupuolittuneisuuden kategorinen piilottaiminen, - ja siitä vaikeneminen.

Ironista kieltämättä, että kyseinen porukka on olevinaan jotain sukupuoliasioiden huippuasiantuntijoita. On ollut oikein työministeriön salkku vuosikausia, ja nyt myös oikeusministeriön.

Euroopan sukupuolittunein nuorisotyöttömyys ja syrjäytyminen, joka on ainutlaatuinen Euroopassa. Tämän on kertonut työsuojeluviranomaiset Suomelle. Myös muut instituutiot ovat kyselleet Vihreiltä mitä kuuluu sukupuolituuneiseen nuorisotyöttömyyteen.

Vihreiltä ei ole tippunut sanaakaan: Tulee mieleen uppoava laiva, jossa kaikki hykertelevät illuusiossa, cocktaileja juoden. Vähän sama kuin tämä Kejsari Ilman vaatteita tarina. Ehkä he ovat jonkinlaisessa psykoosissa. Paritus ja ihmiskauppa on asia erikseen. Ajattelen lähinnä vaikkapa vammaisia ja peräkamaripoikia. Mutta aika outo on sinunkin ristiretkesi miehisyyden puolesta naiseutta vastaan. Mielestäni miestutkimus on yhtä hassua kuin naistutkimus.

Toki miehet ovat hiljalleen monissa asioissa joutuneet naisten jyräämäksi. Mutta toisaalta naiset ovat olleet miesten jyräämiä vuosituhansien ajan. Ei siis ihme, että vähän yritetään tasoittaa. Feministien ja naistutkimuksen vain naisille suunnatuissa kyselylomakkeissa, joissa ksysellään naisten kohtaamaa perheväkivaltaa, naiset ovat selvä enemmistö uhreista.

Tulee mieleen Saddam Hussein, joka järjesti demokraattiset vaalit joissa oli yksi ehdokas: Ja koska fyysinen väkivalta on kuitenkin niin vähäistä ja vieläpä kaksisuuntaista, ettei siitä saa aikaan myyviä otsikoita, kyselyissä kysytyään myös henkisestä väkivallasta. Kun kaikki pahasti sanomiset ja alta kulmien mulkaisut ynnätään yhden väkivaltakokemus -käsitteen alle, saadaan suuria prosenttilukuja, joita sitten toistetaan mediassa niin että kyselyn ja saatujen lukujen todellinen luonne jää kertomatta.

Siksi onkin todella kummallista tutkia feministileirin suhtautumista ko. Kohkaamiset patriarkaatista ja rakenteellisesta sorrosta on ilmeisen selvästi ohjaamassa ko.

Jos oikeasti halutaan vähentää ihmiskauppaa, niin tulee ymmärtää miksi sille on niin paljon kysyntää ja etsiä keinot sen suitsimiseksi. MA-teoria ja epäsymmetrinen seksuaalinen valta ovat varsin kehityskelpoisia polkuja. Väliaikaratkaisuna voitaisiin tunnustaa prostituutio ammatiksi siinä missä muutkin ja kehoittaa seksipalvelujen käyttäjät kinuamaan kuitteja ja vaatimaan veronmaksua piiskatuokioistaan. Se on todella tehokas keino suitsia harmaata taloutta.

Miksi kieltää seksikauppaa, kun veronkierto on ihan riittävä rike. Miestutkimus on suomessa perinteisesti "kriittinen miestutkimus". Hurjan tieteellisen opintokokonaisuuden on laatinut Suomen oma Foucault, jo nyt historiallisena hahmona tunnettu, Arto Jokinen. Kyllä tämä on ollut hieno kokonaisuus. Etenkin sen yhteiskunnallinen hyöty on ollut lähes mittaamatonta ansioissaan. Esimerkiksi keskittymällä homofobiaan, on saatu arvokkaita tuloksia mitä tulee nuorten miesten syrjäytymiseen!

Tässähän ei tosiaan seurata niitä perinteisiä patriarkaalisia miestieteitä. Ja jos joku haluaa tutkia muuta kuin homofobiaa, miesten väkivaltaisuutta ja itsetuhoisuutta, niin hän voi tutkia sitä vaikka Helsingin Kauppakorkeakoulussa tai Rovanniemen Ammattikoulussa. Tässä on nyt nimittäin sellainen taka-ajatus että miestieteet on perinteisesti olleet hyvin mieskeskeisiä, ja niitä on tutkittu jo vuosituhansia!

No jaa, tunnustan että en ole jaksanut lukea pitkiä juttujasi. On vaikuttanut perin yksipuiselta. Mielestäni on vain tutkimusta, ei erikseen nais- ja miestutkimusta. Edellinen on saanut aiheesta huonon maineen. Pitääkö miesten mennä perässä? Tottakai tiedän, että miehiä syrjäytyy ja he tekevät paljon itsemurhia.

On syrjäytynyt aina enemmän kuin naisia ja ovat tehneet aina enemmän kuin naiset itsemurhia. Ei tietenkään hassua, ei ollenkaan. Viime aikoina, sitä mukaa kuin naiset ovat ruvenneet matkimaan miehiä, tilanne on ollut tasoittumassa. Naiset uupuvat entistä herkemmin, eivät johtajinakaan kestä, syrjäytyvät ensistä useammin tai vetäytyvät, kuka muuttaen maalle, kuka kiiveten K 2: Mutta eiköhän tasavertaiseen rinnaeloon sopeutuminen liene se oikea tapa toimia.

Onneksi valtaosa onkin sopeutunut. Ai niin, anteeksi nyt vielä. Provosoiduin aivan liian ohuelta pohjalta. Toki sukupuolijärjestelmiä sietää tutkia. Tutkija nauraa sitten vaan. Tosiasia on, ettei syrjäytyneiden miesten asemaan mitenkään paranna se, että naisia yleensä, tai tässä ketjussa syrjäytyneitä naisia, pyritään mustamaalaamaan. Jos syrjäytyneitä tai syrjäytymisvaarassa olevien miehien asemaan haluaa vaikuttaa ihan oikeasti, pitää puuttua niihin rakenteisiin, jotka syrjäyttävät ihmisiä -miehiä JA naisia.

Miten olisi jos vaikka saataisiin aikaan sellainen yksisilmäisestä ideologiasta vapaa tasa-arvoinen instituutio STM: Ja miten olisi, jos miestieteiden irvikuvan sijaan, saataisiin sellainen ihan yhteiskunnan kannalta hyödyllinen miestutkimus joka tutkisi miesten rakenteellisia ongelmia ideologiattomasta pohjasta, eikä keskittyisi pelkästään homofobiaan, väkivaltaisuuteen ja jonkun helvetin patriarkaatttiteorian kautta analysoimaan modernia suomalaista yhteiskuntaa?

Ennen nykyistä lakia poliisi sai aika ajoin Suomessa vinkkejä parituksen uhriksi joutuneista naisista. Hyväsydämiset asiakkaat tai sellaiset, jotka viimeisillä kalkkiviivoilla tilanteen ymmärtäessään ovat vetäytyneet pois "leikistä" ovat ottaneet asiakseen informoida virkavaltaa ilmiselvästä hyväksikäyttötapauksesta.

Tällaisia ilmiantoja ei enää tule, koska lain mukaan ostoyritystkin on rikos hyväksikäyttötapauksissa. No aina voi käydä naimassa ulkomailla, näin varmaan teki MTV3 mieshenkilö kun kertoi kiksauttaneensa venakkoa. Venäjällä pipari on halpaa ja iso kaupunki Pietari ihan lähellä! Miksi maksaa ylihintaa Suomessa piparista kun sitä saa halvalla ulkomailla?

Thaimaa, Venäjää, Espanja lähes joka paikassa halvalla paitsi pohjoismaissa. Kampin ostarilta saa kireitä vuotiaita tyttöjä muutamien merkkifarkkujen hinnalla. Luulevat sinua vielä poikaystäväkseen jne, et saa kaikki noi thaimaanmatkan edut siinä samalla. Alle vuotiaalle tyttö- tai poikaystävälle ei saa antaa lahjoja, jos suhteeseen sisältyy seksiä! Joo, mutta kyllä ne vielä keksivät esityksen, jonka mukaan Suomessa voidaan syyttää myös ulkomailla harrastetusta seksistä.

Suomen kansalaista koskee ulkomailla niin kohdemaan, kuin Suomenkin lait. Tosin ulkomailla tehdystä rikoksesta ei Suomessa nosteta syytettä, ellei rikoksesta voi Suomen lain mukaan seurata yli kuuden kuukauden vankeuden maksimituomiota ja jollei kohdemaan viranomaiset vaadi syytteitä nostettavaksi.

Thaimaassahan prostituutio on laitonta, kuin myös Venäjällä. Virossakin lait ovat suunnilleen kuin Suomessa. Lähinnä kannattaa tässä kohden huomataa, millaiset vaikutukset kieltolaeilla siis todellisessa maailmassa on. Seksille on aina kysyntää Entä jos esimerkiksi Saudi-Arabian kansalainen harjoittaa homoseksiä Suomessa.

Ilmoittaako Suomen poliisi tämän seksirikollisen Saudi-Arabian poliisille jatkotoimenpiteitä varten? Entä jos saudiarabialainen homoseksuaali ostaa seksipalveluja, lähteekö noottia poliisilta Saudi-Arabiaan? Bordellihan on myös mitä ekologisin viihdyke erityisesti, jos se laillistettaisiin, jolloin sen prostituoidutkin voisivat tulla kotimaasta tai lähialueilta, eikä heitä tarvitsisi raahata ihmiskaupalla jostakin Siperian tai Aasian perukoilta.

Säästäisi valtavasti ympäristöä, jos yksinäiset seksinnälkäiset miehet voisivat käyttää rahansa naapurikorttelissa tai naapurikaupungissa sen sijaan, että ostaisivat urheiluauton tai lähtisivät rymylomalle Kanarialle tai Thaimaahan. Puolustaisin Henry myös sinua ja teitä muita, jos teitä kohdeltaisiin minun mielestäni epäoikeudenmukaisesti. Eikö kaltoin kohdeltuja tule siis auttaa, jos jostain löytyy joku, jonka mielestä kohtelu ei olekaan epäoikeudenmukaista?

Aika vähiin jäisi auttaminen tällä linjalla. Mutta jos viittaamasi "epäoikeudenmukainen kohtelu" olisi sitä, että Laasasen perässä juoksisi lauma naisia, jotka yrittäisivät ostaa häneltä seksiä, niin veikkaanpa, että tuosta lupauksestasi ei ole Laasaselle eikä muillekaan miehille juuri käytännön hyötyä. Silmien eteen nousee mielikuva, jossa perintöprinsessat yrittävät ostaa minulta seksiä. Silloin paikalle lentää supernaisen viitassaan Maria, joka torppaa ostoyritykset.

Minä arvostan Vihreät-puoluetta, kuten myös muita puolueita, ja yleensäkin, jos asioista ollaan eri mieltä, tulisi mielestäni asioissa pysyä argumentaatiotasolla, eikä keksiä kaikenlaisia "mukavia" nimityksiä.

Nimittely on erittäin lievä juttu, kun verrataan Braxin ja muiden feministien pyrkimyksiin. Normaalin ihmisten välisen kanssakäynnin säätäminen laittomaksi, on loukkaavuudessaan aivan toisen tason suoritus. Mitä pitäisit laista, jolla säädettäisin naisille ainoaksi sallituksi työksi lasten synnytys ja kodin hoitaminen?

Tällainen linjaus vastaa useamman miljardin ihmisen moraalikäsitystä naisten asemasta. Haluaisitko tästä naisille sitovan lain Suomessa? Eihän naisten opiskelu, työteko tai shoppailu ole perustarve. Nehän ovat lähinnä moraalitonta ja miehiä loukkaavaa tapakulttuuria. Kaippa olisi parasta laillistaa prostituutio, ainakin saataisiin lisää verotuloja ja voitaisiin paremmin puuttua työntekijöiden työehtoihin ja kohteluun.

Toki harmaata työtä alalla tehtäisiin laillistamisen jälkeenkin, mutta olisi vähän toisenlaiset mahdollisuudet puuttua asiaan. Parhaana puolena harmaan työn kysyntä saadaan vähenemään. Ruotsissa tilanne on jo varsin synkkä, kun kaikki prostituutio joudutaan kierrättämään rikollisliigojen kautta.

In providing the supply, criminals have become expert in shaping the desires and needs of their potential clients. This is the case of the extortion market, for example, in which money is obtained in exchange for protection although in practice the menace against which the client is protected is the criminal organisation itself. It is also the case of alien smuggling, where it is the criminal groups themselves who sometimes deceive would-be migrants, offering them job opportunities and misleading them as to the dangers involved in the journey.

Furthermore, by relying on the human resources provided by alien smuggling, organised crime can also increase demand for foreign prostitutes by offering prostitution at cheaper prices and increase the demand for children prostitutes by advertising this kind of prostitution as safer.

Kun järjestäytynyt yhteiskunta luovuttaa seksimarkkinat, päihtymisen jne. Lasten hyväksikäyttö on turvallisempaa ostajalle ja ihmiskauppaajalle. Pedofiililla on se ongelma, että lapsen kanssa on vaikea seurustella. Vaikka useimmat pedofiilit toivovat pitkäaikaista parisuhdetta yhden lapsen kanssa, niin käytännössä se on haastavaa toteuttaa. Siksi pedofiili joutuu turvautumaan satunnaisiin kertaluontoisiin seksisuhteisiin lasten kanssa. Koska kertaluonteisia seksisuhteita lasten kanssa on hankala toteuttaa, niin rikolliset ovat huomanneet tässä markkinaraon, ja välittävät lapsia kertaluonteisesti pedofilien käyttöön.

Seksin ostossa on pedofilian kanssa yhteisiä ulkoisia piirteitä se, että kyse on usein kertaluonteisesta tapahtumasta, ja rahaa käytetään vaihdon välineenä. Näistä ulkoisista piirteistä heikommalla loogisella päättelykyvyllä varustettu henkilö, esimerkiksi joku ylioppilas, voi vetää sen johtopäätöksen, että seksin osto ja pedofilia liittyvät jotenkin yhteen.

Kuitenkin on selvää, että kyseessä on kaksi täysin eri asiaa. Pedofiili haluaisi aina pitkää suhdetta lapsiuhrin kanssa, mutta joutuu usein tyytymään vain kertahyväksikäyttöön. Lisäksi puolet pedofiilien uhreista on poikia.

Tästä poikien osuudesta uhreina esimerkiksi Johanna Korhonen unohtaa aina mainita, kun hän yrittää luoda kuvaa seksin ostajista pedofiileinä. Ehkä pikemminkin jossain laittoman ja dekriminalisoidun välimaastossa. Esimerkiksi työvoiman vapaan liikkuvuuden ja järjestäytymisen oikeuksia on katsottu aiheelliseksi rajoittaa. Pitää muistaa, että homoille ja lesboille sana Stonewall on pyhä sana, sillä aikanaan Stonewall nimisen homobaarin ratsiasta syntyneet mellakat olivat alku homojen vapautusliikkeelle.

Stonewall oli kuitenkin mafian omistama ravintola. Eli homoseksuaalien yhtenä suurimpina symbolina on järjestäytyneen rikollisuuden omistama ravintola. Jani, asioiden "henkilöittäminen" on alatyylistä populismia, näin sitä kommentoi FB-sivullani ylilääkäri Antti Liikkanen.

Itsehän aloitit puhumaan henkilökohtaisuuksista, eli totesit puolustavasi Laasasta nimetty yksittäinen henkilö , jos häntä sinun mielestäsi kohdeltaisiin väärin. Minä totesin, että tuolla lupauksella ei ole käytännön merkitystä. Kommentoin Laasasen siksi, että tulin laittamaan tekstini tänne. Laasanenhan on täällä jatkuvasti korkealla, kai sitä voi omia tekstejään tuoda tänne, niin muut voivat lukea toisenlaistakin näkökulmaa?

Mutten lähde nyt väittelemään tästä kanssasi Jani, voimme todeta, taas kerran: Nyt en enää ymmärrä, mitä tarkoitat. Sinä kirjoitit puolustavasi Laasasta, jos häntä kohdellaan sinun mielestäsi väärin ja vieläpä puhuttelit häntä etunimellä.

Se, jos mikä, on asioiden henkilökohtaistamista. Seuraava kommenttisi vaikutti kuitenkin siltä, että pidät asioiden henkilökohtaistamista huonona asiana. Ja nyt tässä kommentissasi jopa vaikutat puolustelevan oikeuttasi kommentoida.

Eihän kukaan ole kieltänyt sinua tuomasta omaa näkökulmaasi esiin täällä kin. Sinulla on täysi oikeus olla sitä mieltä, että seksin ostaminen tulee kieltää. Minulla taas on täysi oikeus olla sitä mieltä, että se olisi äärimmäisen julmaa. Miehet ovat useammin parisuhdeväkivallan uhreja. Näin ainakin kansainvälisten metatutkimusten mukaan. Ei sen puoleen, että totuus teikäläisiä kiinnostaisi.

Ihmiskaupassa taas sukupuoli ei ole määräävä tekijä. Tarkoitus on nimittäin hankkia työvoimaa kaikenlaisiin hommiin. Jos tarvitaan voimaa, ostetaan miehiä, jos tottelevaisuutta tms. Tai miehiä, kuten taannoisen kiinalaisravintolan tapauksessa.

Prostituutioon liittyvä ihmiskauppa on harvinaista. Kun vapaaehtoisia riittää enemmän kuin tarpeeksi, on hölmöä monimutkaistaa hommaa ja lisätä kustannuksia jollain ostokuvioilla. Muuten ole sitä mieltä, että demokratiassa saa olla prostituutiosta mitä mieltä tahansa. Äänestäjät sitten rankaisevat tai palkitsevat. Minä ainakin enempi paheksun kun ihannoin. Ihan henkilökohtaistenkin kokemusten perusteella. Juoksin pakoon siitä klubista ennen kuin mitään tapahtui. Kaveri jäi ja siltä vietiin lompakko.

Toisaalta en haluaisi viedä köyhien maiden sorretuilta naisilta mahdollisuutta hankkia ihmisarvoinen elämä "lännen" miesten kustannuksella. Itse pidän ikävänä, että feminismi on saastuttanut Vihreät, entisen puolueeni. Mutta niinhän feminismi tekee.

Ministeriys taas on asia sinänsä. Poliiseja ivaava feministi pitää potkia ulos hallituksesta, Mari! Seksin osto on euroopassa kielletty lailla vain norjassa, ruotsissa, venäjällä, itä-euroopassa ja balkaneilla. Elämme kulttuurissa jossa jatkuvasti tuputetaan joka tuutista seksualisuutta ylistäviä mielikuvia ja rakastelun ihanuutta. Valitettavasti kaikki eivät kuitenkaan ole ulkonäöllisesti, älyllisesti tai edes terveydellisesti Hollywood tähtösten tasoisia ihanneihmisiä, mutta heillä on kuitenkin ihan varmasti sama toive kokea ihanaa kanssakäymistä toisten ihmisten kanssa.

Jos maksullinen seksi kielletään, niin silloin kai ei saa enää suomessa tehdä pornojulkaisuja. Siellähän ihmiset rahasta rakastelevat. Hehe, hyvä pointti sinänsä, mutta tuossa on se vika, että tuo pätee vain hyvin pieneen tarkkaan valikoituun miesten osajoukkoon. Tarkemmin sanottuna niihin miehiin, jotka sinä kelpuutat sänkykumppaniksesi.

Tässä blogissa käsitellään asioita hieman yleisemmällä tasolla. The penalty for purchasing sex tightened on 1 July this year. Anyone who buys sexual services will now be sentenced to imprisonment for one year. It suggests the Government of a Bill that hammer today, experience SvD.

Today, those who buy sex to a fine or imprisonment not exceeding six months. Over 85 percent of all prosecutions have led to the sentence of 50 daily fines. Suomen ongelmana onkin se, että elämme yhden maailman eriskummallisimman maan naapurissa, mitä tulee lainsäädäntöön ja yhteiskunnan tiukkapipoisuuteen, sekä nykyään etenkin feminismivaltaan.

Ja toisaalta Suomessa on käytäntönä kopioida lainsäädäntöä tuosta maasta huomaamatta, ettei se mitenkään edusta maailman eikä edes Euroopan valtavirtaa, vaan on yleensä ylhäisessä yksinäisyydesään. Minulle näin maallikkona oikeusministerin virka kuulostaisi siltä, että siihen voitaisiin vaatia jonkinlaista lainopillista pätevyyttä. Ruotsin Beatrice Ask on jättänyt ekonomin opintonsa kesken eikä tiettävästi ole opiskellut tämän jälkeen mitään tutkintoon johtavaa.

Rouva Askin taannoinen ehdotus oli, että seksin ostosta kiinni jääneille lähetettäisiin kirje kotiin räikeän värisessä kuoressa. Tämä olisi ollut hänen mukaansa "vähän sama kuin että saisi hävetä torilla". No mitä tutkintopuutetta ei tässä hullussa maailmassa voisi korvata olemalla nainen, feministi ja täynnä pahaa tahtoa? Uuden-Seelannin lainsäädännöstä saadut kokemukset 2.

Kansainväliset ihmisoikeussopimukset ja -suositukset, EU-maiden muidein kuin Ruotsi ja Norja laisäädäntö, Euroopan Neuvoston päätöslauselma 3. Ruotsin seksiostolaki ei toimi 5. Mielipidemittaukset osoittavat ettei kansalaiset halua seksinoston kieltolakeja 6.

Seksipalvelujen ostaja ei ole linkki pitkässä rikollisuuden ketjussa - seksipalveluiden kysyntä ei ole ihmiskaupan syy sen enempää kuin ravintolapalveluiden kysyntä on ihmiskaupan syy 7. Uusi Seelanti dekriminalisoi seksipalvelujen kaupan vuonna Kaikki vanhat seksialaan ja seksityöhön liittyvät kieltolait kumottiin ja ne korvattiin uudella lakireformilla PRA: Lain lähtökohta on seksityöntekijöiden ihmisoikeuksien kunnioittaminen ja tunnustaminen - lain mukaan seksipalvelujen kauppa kuuluu ihmisoikeuksiin, useisiin perusoikeuksiin ja -vapauksiin kuten esim.

Lain tarkoituksena on turvata seksityöläisten ihmisoikeudet, suojata seksityöläisiä hyväksikäytöltä, estää alle vuotiaita työskentelemästä seksialalla, edistää seksityöntekijöiden hyvinvointia, turvallisuutta ja terveyttä sekä edistää ihmisten yleistä terveyttä.

Laki mahdollistaa seksityön tekemisen kadulla, kotona tai bordelleissa, yksin tai yhdessä muiden kanssa. Seksityötä koskee samat lait kuin muitakin töitä. Bordellien perustaminen on laillista, kunnat voivat kuitenkin säädellä paikallisesti, mille alueille niitä voi perustaa.

Moniin objektiivisiin tutkimuksiin perustuva lain uudelleen arviointi osoittaa monet yleiset käsitykset seksialasta virheellisiksi ja antiprostituutiofeministien tavanomaiset valheet ja ideologiset hypoteesit seksipalvelujen kaupasta vääriksi. Uuden Zeelannin Apulaisoikeusministeri Lianne Dalzielin mukaan uudelleen arvionti murskaa tavanomaiset myytit seksialasta kuten esim.

Laki toimii ja on saavuttanut monet sille asetetut tavoitteet. Seksityöntekijöiden asema on vahvistunut, lailla on ollut positiivisia vaikutuksia seksityöntekijöiden oikeuksien ja terveyden turvaamisessa.

Lain säätämisen jälkeen suurimmalla osalla seksityöntekijöistä on helpompi turvautua poliisin apuun, jos he polisiin apua tarvitsevat.

Useimmilla kunnilla ei ole ollut mitään ongelmia seksialan kanssa eikä ihmiset ole tehneet valituksia seksialasta. Seksityöntekijöiden määrä ei ole lisääntynyt lain säätämisen jälkeen. Alle vuotiaiden määrä ei ole lisääntynyt lain säätämisen jälkeen: Kansainväliset ihmisoikeussopimukset ja -suositukset, EU-maiden muiden kuin Ruotsi ja Norja lainsäädäntö, Euroopan Neuvoston päätöslauselma Suomen lainsäädäntö pitää olla linjassa kansainvälisten ihmisoikeussopimusten ja -suositusten kanssa.

Seksuaalinen itsemääräämisoikeus on YK: Seksinoston yleistä kriminalioimista vaativat vetoavat esim. Palermon sopimuksen lisäpöytäkirjaan, mutta samalla jättävät myös mainitsematta, että Palermon sopimuksen lisäpöytäkirja ei velvoita allekirjoittajamaita seksinoston kriminalisointiin, vaan velvoittaa kriminalisoimaan vain ihmiskaupan.

Mistään muustakaan kansainvälisestä sopimuksesta, velvoitteesta tai sitoumuksesta ei aiheudu nimenomaista velvollisuutta seksuaalipalvelujen ostamisen yleiseen rangaistavaksi säätämiseen. Sellaista kriminalisointia, joka kattaa kaikki ostotapahtumat, ei myöskään mainita seksityötä sivuavissa kansainvälisissä suosituksissa. Näin siksi, että myös seksityöntekijät saataisiin työntekijöitä koskevien ihmisoikeuksien piiriin.

Kansainvälisessä TSS-sopimuksessa, joka koskee taloudellisia, sosiaalisia ja sivistyksellisiä oikeuksia, tunnustetaan yksilön oikeus hankkia vapaasti toimeentulonsa valitsemallaan työllä.

Perusidea on nimenomaan se, että oikeustoimikelpoisilla kansalaisilla on oikeus tehdä keskenään mitä he haluavat, kunhan he eivät vahingoita muita ihmisiä. Näin saadaan rikosten tutkinta keskittymään oikeisiin asioihin eikä poisien rajalisia resursseja tuhlata turhaan kansalaisten makuukammarivalvontaan. Esimerkiksi Hollannissa ja Saksassa on jo bordellit legalisoitu. Tällöin seksityöntekijöiden asema huononee, suurin osa heistä ei voi työskennellä itsenäisesti, vaan joutuu riippuvaiseksi parittajista.

Kriminalisointi voi johtaa myös siihen, että seksityötekijät suostuvat helpommin suojaamattomaan seksiin, mikä lisää sukupuolitautien leviämistä.

Tästä syystä monet kansainväliset järjestöt esim. Maailman Terveysjärjestö, ovat valinneet moralisoinnin sijaan käytännöllisen suhtautumisen prostituutioon.

Koskien aikuisten vapaaehtoista seksipalvelujen kauppaa päätöslauselmassa suositellaan, että jäsenvaltioiden pitäisi välttää sellaisia kaksoisstandardeja esim. Päätöslauselmassa suositellaan myös, että seksityöntekijöitä pitää kuulla kaikissa kysymyksissä, jotka koskevat heitä ja että seksityöntekijöiden oikeutta tulla kuulluksi heitä koskevissa kysymyksissä pitää kunnioittaa.

Ruotsin ja Norjan täyskielto ja varsinkin seksityöntekijöiden oman äänen täydellinen ignoreenaminen, mikä on silmiinpistävä piirre Ruotsin prostituutiopolitiikassa, on ristiriidassa tämän päätöslauselman kanssa. Koska Suomi on EU: Euroopan yhteisöjen tuomioistuin on tunnustanut itsenäisesti harjoitetun seksipalvelujen myynnin EU: EY-tuomioistuimen päätöksillä on ensisijainen oikeudellinen merkitys verrattuna sopimusteksteihin ja johdettuun EU-oikeuteen direktiivit, asetukset jne Maailmalla liikkuu valtava määrä esimrkiksi Gunilla Ekgbergin, Kajsa Walhbergin, Maria Carlshamren levittämää disinformaatiota ja misinformaatiota Ruotsin seksinostolain toimivuudesta.

Mediassa jaksetaan toistaa kritiikittä näiden Ruotsin seksinostolain lobbarien hyvin hämäriä demagogisia väitteitä siitä, miten hyvin Ruotsin seksin oston kieltolaki muka toimii. Vähänkin asiosta perillä olevat kuitenkin tietävät, että kyseessä on malliesimerkki laista, jossa kaikki mahdollinen mikä yli päätään voi mennä pieleen, on mennyt pieleen. Käytännössä laki toimii tarkoitustaan vastaan ja on ristiriidassa monien ihmisoikeussopimusten suositusten kanssa - ongelma on pikemminkin seksinostolaki, joka kattaa kaikki ostotilanteet, ei seksipalvelujen osto.

Ongelma on lainsäädännössä, joka estää seksityöntekijöitä ja heidän asiakkaitaan nauttimasta samaa yhteiskunnan suojaa, joka kuuluu kaikille työntekijöille ja ihmisille.

Kaikki tämä käy ilmi Norjan hallituksen tekemästä tutkimuksesta Ruotsin seksinostolaista http: Vaikka lain säätäneet poliitikot puhuvatkin naisten aseman parantamisesta ja ihmiskaupan lopettamisesta, seksinostolaki on heikentänyt jo ennestään kaikkein huonoimassa asemassa olevien seksinmyyjien asemaa entisestään.

Seksityöntekijät kokevat olonsa turvattomammaksi kuin ennen lakia. Seksityöntekijöiden työolosuhteet ovat huonontuneet Seksityöntekijöistä ja heidän asiakkaistaan on tullut yhteiskunnan paarialuokkaa, joita saa vapaasti potkia päähän. Näin Ihmisoikeusvaltiona itseään pitävässä Ruotsissa. Ruotsin Sosiaalihallituksen raportista Kännedom om prostitution http: Tarkkoja lukuja seksipalvelujen kokonaismäärästä ei voi kukaan tietää, mutta se tiedetään että katuprostituution määrä on seksinostolain alkuvuosien vähenemisen jälkeen viime vuosina kääntynyt kasvuun, mikä todetaan myös esim.

Raportissa katsotaan myös parittajien ja trafficking uhrien määrän kasvaneen seksinostolain voimaan tulon jälkeen, mikä todetaan myös esim. Seksinostolain piti Ruotsissa olla uusi katekismus, jonka mukaan kasvatetaan uusi uljas moraalisesti tiedostava sukupolvi, joka ei seksiä myy eikä osta, mutta seksinostolaki ei ole onnistunut luomaan uutta moraalia ja tämän lain ns.

Ruotsi on pitkään ollut yhden umpion totuus koskien seksinostoa. Seksinostolain vastustajat on yritetty järjestelmällisesti hiljentää radikaalifeminismille tyypillisillä tavoilla. Seksinostolain vastustus on kuitenkin lisääntynyt koko ajan pikkuhiljaa kansalaisten lisäksi myös politikkojen keskuudessa.

Yhä useammat politiikot uskaltavat nyt puolustaa avoimempaa, vapaampaa ja sallivampaa yhteiskuntaa ja sanoa suoraan mitä he ajattelevat seksinostolaista ja että seksinostolakiin pitaisi saada nyt muutos. Kokoomuksen Tukholman piiri http: Asiasta aloitteen tehnyt tukholmalaispolitikko Per Hagwall sanoo, että laki oli juridisesti valuvikainen jo syntyessään.

Monien puolueiden nuorisojärjestöissä on vaadittu seksinostolain kumoamista, sen sijaan että sitä väkisin yritetään markkinoida muihin maihin. Keskustanuoret CUF vaati keväällä seksinostolain poistamista. Hanna Wagenius Keskustanuorista http: Itsemääräämisoikeus on perustavanlaatuinen oikeus ja vapaaehtoisessa yhteisymmärryksessä tapahtuvassa maksullisessa seksissä on kyse juuri tästä. Filip Wästberg och Per Pettersson ovat sitä mieltä, että nykyinen seksinostolaki ylläpitää sortoa, ei seksinosto.

Ruotsin Keskustapuolueen kansanedustaja Fredrick Federley on tehnyt Ruotsin eduskunnalle aloitteen seksinostolain ja parituslain kumoamiseksi http: Fredrick Federleyn mukaan seksinostolaki perustuu tekopyhien hyvintoimeentulevien keskiluokkaisten naisten moraalikäsitykseen - koska nämä naiset itse kokevat että eivät voisi ostaa tai myydä seksiä niin tämän logiikan mukaan kaikki maksullinen seksi on likaista, rumaa ja väärin. Svenska Dagbladet otti keväällä kriittisen kannan seksinostolakiin pääkirjoitussivulla ja antoi tilaa Maria Abrahamssonin kirjoitukselle, jossa arviodaan Susanne Dodilletin väitöskirjaa Är sex arbete http: Svenska Dagbladet jatkoi seksinostolain kritisoimistaan pääkirjoituksessaan Lehden mukaan lakiin ihastuneilla ja lakia muihin maihin ympäri maailmaa myyvillä feministivasemmistolaisilla ei ole mitään syytä olla ylpeitä tästä laista eikä mitään syytä olla tyytyväisiä tähän lakiin.

Ruotsissa on parin viime vuoden aikana tehty lukuisia kyselyitä useissa eri mediossa. Ohjelmaan liittyy äänestys, jossa kysytään onko seksin myyminen ok. Vastaavanlaisia mielipidetutkimuksia kuin Ruotsissa on tehty myös Suomessa ja tulos on suunnilleen aina sama: Seksipalvelujen ostaja ei ole linkki pitkässä rikollisuuden ketjussa - seksipalveluiden kysyntä ei ole ihmiskaupan syy sen enempää kuin ravintolapalveluiden kysyntä on ihmiskaupan syy.

Tämä kumoaa väitteet sekä kansainvälisesti että kansallisesti, että ihmiskauppa liittyy erityisesti naisten seksuaaliseen ihmiskauppaan ja seksuaaliseen hyväksikäyttöön ja että uhrit ovat pelkästään naisia.

On vastuutonta, virheellistä ja harhaanjohtavaa profiloida ihmiskaupan kohteet pelkästään seksiä myyviksi naisiksi, koska ihmiskaupan uhreja voivat olla hyvinkin erilaisissa tilanteissa olevat ihmiset - miehet, naiset, lapset, nuoret ja vanhat.

Kliverin mielestä mediassa halutaan virheellisesti nähdä kaikki ulkomaalaiset seksityöntekijät ihmiskaupan uhreina. Kaikkein suurimmassa Britaniassa koskaan tehdyssä tutkimuksessa ihmiskaupasta seksuaalisiin tarkoituksiin http: Tutkimus kesti puoli vuotta ja siihen osallistui mm. Monet nykyiset ja aiemmat ministerit ovat väittäneet, että Britaniaan tuodaan tuhansia naisia seksiorjiksi.

Suurin osa näistä väitteistä on osoittautunut tuulesta temmattuiksi ja on perustunut lähteiden tietoiseen vääristelyyn tai mihinkään lähteisiin perustumattomiin tekaistuihin valheisiin.

Poliitikot ja media ovat liioitelleet ja vääristelleet seksuaalisiin tarkoituksiin tapahtuvan ihmiskaupan määrää ja luonnetta. Tämä onkin malliesimerkki disinformaation ja misinformaation levittämisestä. Erityisesti ne tahot, joiden agendalla on kaiken maksullisen seksin kieltäminen levittävät harhaanjohtavaa tietoa julkisuuteen ja sotkevat ja venyttävät tahallaan käsitteitä ja kertovat näitä satuja ja tarinoita ikään kuin objektiivisena tietona; mielikuvaa seksiorjuudesta käytetään virheellisesti koko seksikaupan ja koko ihmiskaupan synonyymina.

Britanian Human Trafficking Centren http: Grahame Maxwellin mukaan Britaniassa on enemmän työperäistä ihmiskauppaa kuin ihmiskauppaa seksuaalisiin tarkoituksiin. Misinformaatio johtaa vääristyneeseen lainsäädäntöön ja poliisin voimavarojen väärään kohdentamiseen. Suomessakin käytävässä ihmiskauppakeskustelussa vilahtelevat usein sanat - ihmiskauppa, laiton maahantulo, laittoman maahantulon järjestäminen, prostituutio, paritus ja ihmissalakuljetus - suloisessa sekamelskassa.

Ihmiskauppa seksuaalisiin tarkoituksiin on Suomessa varsin harvinainen ilmiö ja sitä liiotellaan poliittisista syistä. Suomessa vähistäkin ihmiskaupan uhriepäilyistä huomattava osa on ollut muussa pakkotyössä ja pakkotyönkaltaisessa kuin seksityössä, hyväksikäytetyksi joutuneita miehiä, tunnetuimpana tapauksena lienee kiinalaisten kivityömiesten tapaus http: Myös tämän viikon ajankohtainen kakkonen -ohjelmassa oli juttu miehistä, joiden tilanne täytti ihmiskaupan tunnusmerkit.

Suomessa naisjärjestöjen ja TANE: Voisikin sanoa, että Suomen profiili on ollut aivan viime aikoihin saakka sekä kansainvälisesti että kansallisesti vertailtuna tavallaan väärä.

Koko kategorisen kriminalisoinnin logiikka ja kategorinen imaginäärinen uhri-ajattelu on muutenkin epäjohdonmukainen. Ajatus seksipalvelvelujen asiakkuuden kriminalisoimisesta jonkinlaisena ihmiskaupan torjuntakeinona on kummallinen ja johtaisi johdonmukaisesti sovellettuna täysin kestämätömiin käytäntöihin ja takaperoisiin tilanteisiin.

Jos seksinoston kategorisen kiellon katsotaan olevan tehokas keino seksuaalisiin tarkoituksiin tapahtuvan ihmiskaupan torjumisessa, silloin samalla logiiikallahan pitäisi tätä samaa ajattelumallia käyttää laajemminkin ja kategorisesti kieltää kaikki muutkin IOM: Vain muutama seksuaalinen ihmiskauppa -juttu on saanut oikeudessa langettavan tuomion.

Antiprostituutiofeministien usein käyttämä arvio, että Suomessa olisi vuosittain naista seksuaalisen ihmiskaupan uhrina ei voi pitää paikkaansa esim. Kajsa Wahlberg on levittänyt näitä tuulesta temmattuja lukuja ympäri maailmaa yrittäessään myydä Ruotsin seksinostolakia muualle maailmaan. Ruotsin kansallinen trafficking raportoija Ruotsin rikospoliisin rikostarkastaja Kajsa Wahlberg esitti The Guardianin haastattelussa 5. Tämä sama Kajsa Walberg oli myös Suomen eduskunnan lakivaliokunnan kuultavana ns.

Jo pelkästään Anna Kontulan raportti Prostituutio Suomessa kumoaa tämän väitteen. Työhallinnon julkaisussa Ihmiskaupan uhrien auttaminen arvioidaan Suomeen suuntautuvan tai Suomen kautta kulkevan ihmiskaupan määräksi muutamia kymmeniä tai joitakin satoja tapauksia. Suomen poliisin julkistaman selvityksen mukaan http: Parituksen alaiseksi joutuneet ovat pääsääntöisesti ulkomailta Suomeen tulleita naisia, sen sijaan kotimaiset seksityöläiset ovat alalla vapaaehtoisesti ja omasta tahdostaan.

Varsin tavallinen seksityöläinen onkin nuori suomalaisnainen, joka tarjoaa maksullista seksiä muun työn tai opiskelun ohella. Näiden tietojen pohjalta voisi varovaisesti arvioda, että seksuaalisen ihmiskaupan uhreja Suomessa on muutamia yksittäistapauksia noin viidessä vuodessa.

Suurin osa seksistä maksun ottavista ihmisistä ei ole ihmiskauppiaasta eikä parittajasta nähnyt vilahdustakaan. Ihmiskauppa käsitteenä on erotettava myös siihen usein liittetystä käsitteestä eli parituksesta.

Lisäksi käytännössä lähes kaikki ulkomailta Suomeen tulleet seksinmyyjät tulevat tänne vapaaehtoisesti, vaikka heillä olisikin parittaja. Seksuaalipalvelujen ostamisen yleinen kriminalisointi rajoittaisi olennaisella tavalla seksuaalipalvelun ostajan ja myyjän seksuaalista itsemääräämisoikeutta. Yksilön itsemääräämisoikeus kiinnittyy useisiin perusoikeuksiin, erityisesti perustuslain 7 §: Perustuslailla suojatun yksityiselämän piiriin kuuluu muun muassa yksilön oikeus vapaasti solmia ja ylläpitää suhteita muihin ihmisiin sekä oikeus määrätä itsestään ja ruumiistaan samoin kuin vapaus päättää sukupuolisesta käyttäytymisestään.

Seksuaalipalvelujen tarjoajan näkökulmasta seksinoston yleinen kriminalisointi on merkityksellistä myös perustuslain 18 §: Radikaalifeminismin teoreettisiin hypoteeseihin ja rakennelmiin juuttunut tulkintakehys ja näkemys, jonka mukaan seksinosto on seurausta pelkästään yhteiskunnassa vallitsevasta miesten ja naisten epätasaarvosta sekä patriarkaalisesta vallankäytöstä ja perinteestä on hyvin riitämätön, rajoittunut, yksipuolinen, epävalidi, ongelmallinen ja se aliarvoi ja sivuuttaa pahasti monien keskeisten tekijöiden merkityksen eikä riitä perusteeksi lainsäädännölle.

Ideologisella uuskielellä ja sanapelillä kansalaismielipidettä pyritään johtamaan tarkoituksellisesti haluttuun suuntaan ja tällä tavoin pyritään vaikuttamaan poliittisen päätöksentekoon. Seksin ostokieltolakia säädettäessä monet tasa-arvo- ja naisjärjestöt esiintyivät asiantuntijoina ja lobbasivat voimakkaasti lain puolesta, vaikka heidän asiantuntemuksensa oli vähintäänkin yksipuolista.

Esimerkiksi Naisjärjestöjen keskusliitto suhtautuu avoimen vihamielisesti sellaiseen tieteelliseen tutkimustyöhön, joka ei tue sen ajamia näkemyksiä. Mielenkiintoista on myös se, että joidenkin suomalaisten naisjärjestöjen seksin ostokieltolakia säädettäessä lakivaliokunnalle antamissa lausunnoissa toistuu samat kielikuvat kuin Ruotsissa vuosia aiemmin annetut.

Jopa tietyt ultraradikaaliteoreetikko Jeffreysin sanakäänteet löytyvät lausunnoista. On onnetonta, jos tällaiset Solanaksen, Jeffreysin ja Dworkinin ultraradikaalit näkemykset parrasvalojen varjoissa päätyvät osaksi kansallista lainsäädäntöämme.

Maksulliseen seksiiin liittyvässä lainsäädännössä pitää huomioida myös seuraavat asiat: Nykyinen tasa-arvolainsäädäntö kohtelee sukupuolia tasapuolisesti vain niiden ominaisuuksien suhteen, jotka liitetään naiseen ja pitää miesten erityistarpeita http: Yhtäläisiin mahdollisuuksiin perustuvan tasa-arvopolitiikan pitäisi ottaa huomioon myös sukupuolten seksuaalisesta erilaisuudesta johtuvat miesten erityistarpeet ja kompensoida ja tasapainottaa niitä positiivisilla erityistoimilla aivan samalla tavalla kuin esim.

Lisäämällä seksuaalista itsemääräämisoikeutta ja tasoittamalla ja tasapainottamalla sukupuolten biologisista eroista johtuvaa eriarvoisuutta, maksullisten seksipalvelujen voidaan katsoa edistävän tasa-arvoa.

Tasa-arvopoliittisesti on tärkeänä, että kaikilla on aito mahdollisuus tehdä elämässään sukupuolen rajoittamatta itseään koskevia valintoja. Maksulliset seksipalvelut voidaan siis nähdä yhtenä eriarvoisuutta vähentävänä käytäntönä ja hyvinvointipalveluna, jotka nimenommaan tasoittaa ja miehen ja naisen biologista erosta johtuvaa eriarvoisuutta. Seksipalveluilla, kun niille luodaan mahdollisimman hyvät ja lailliset toimintamahdollisuudet, on länsimaisessa oikeus-,sivistys-ja hyvinvointivaltiossa tärkeä sosiaalinen tehtävä tasarvon kannalta.

Lisäämällä naisten seksuaalista itsemääräämisoikeutta ja emansipaatiota ja seksuaalista vapautumista, maksulliset seksipalvelut ja seksityö lisäävät myös tässäkin mielessä tasa-arvoa. Seksiä ei pitäisi naamioida pelkästään parisuhdenormatiiviseksi kynttiläillalliseksi timanttikorvakoruineen, vaan lainsäädännöllä pitäisi luoda hyvä kasvualusta erilaiselle seksuaalisuudelle ja erilaisille tavoille harrastaa ja totettaa seksuaalisuutta.

Pidättyväisyyden ja kieltopolitiikan sijasta lainsäädännöllä pitäisi luoda sellaisia käytäntöjä ja mahdollisuuksia, joilla helpotetaan aikuisten ihmisten välistä seksuaalista kanssakäymistä ja lisätään ja edistetään seksuuaalista hyvinvointia.

Kaikki tämä edellä esittämäni pitäisi saada vauhtia seksialan lainsäädännön uudistuksiin Suomessa. Suomalainen maksulliseen seksiin liittyvä lainsäädäntö tulisikin päivittää ja harkita kokonaan puhtaalta pöydältä uudestaan, jo pelkästään kansalaisten oikeusturvan kannalta. Mallia ei aina tarvitse ottaa Ruotsista eikä Ruotsin virheitä tarvitse aina toistaa kun tarjolla on muitakin vaihtoehtoja.

Lainsäädännössä aikuisten vapaaehtoista seksipalvelujen kauppaa ei missään tapauksessa saa sekoittaa ihmiskauppaan, seksuaaliseen ihmiskauppaan, lapsiprostituutioon tai muihin väkivallan ja hyväksikäytön muotoihin, koska seksipalvelujen kaupassa sekä naiset että miehet myyvät vapaaehtoisesti seksipalveluita, mutta heidän "itse", vartalonsa, henkensä ja sielunsa pysyvät heidän omaisuutenaan eivätkä siirry asiakkaalle.

Lainsäädännössä on selvästi määriteltävä nämä käsitteet - aikuisten vapaaehtoinen seksipalvelujen kauppa, ihmiskauppa, seksuaalinen ihmiskauppa ja hyväksikäyttö - ja pidettävä ne erillään toisistaan ja käsiteltävä erillään toisistaan. Hyvä alku uuteen suuntaan olisi nykyisen parituslainsäädännön järkevöittäminen siten että se sallisi itsenäisten yrittäjien markkinoida palvelujaan ja työskennellä yhdessä, esimerkiksi osuuskuntabordellien muodossa paritukseen liittyvän pakottamisen ja ihmiskaupan rangaistuksia voitaisiin koventaa.

Loistava kommentti, mutta älä hyvä mies kopioi koko tekstiä toisen blogin kommenttiosioon. Linkki ja reilusti tiivistetty esim. Kommentti ja argumentointi oli niin loistavaa, että hyvin tuli luettua, vaikka totta, aika pitkä olikin kommenttiosioon tekstiksi.

Kannattaa jokaisen kuitenkin lukea. Erikoinen toistuva kaava näillä feministien lobbaamilla asiantuntijoilla, joita Suomeen kutsutaan kuultaviksi.

Näistähän on ennenkin ollut juttua keskustelussa. Kaikenlaiset valehtelevat höyrypäät kelpaavat asiantuntijoiksi, koska tieteellä ei feminismin tai naistutkimuksen tutkimuksen kanssa ole mitään tekemistä.

Jani, en nyt lähde tähän väittelyyn, mutta näköjään nyky-ajan Suomessa pitää olla nk. Mut ei se mitään, mä pärjään kyllä, sen verran on tässä elämässä tullut monessa liemessä keitettyä, etten vähästä hätkähdä, nuorempana naisena tilanne oli toinen.

Kyllä minäkin lupaan puolustaa sinua, jos sinua kohdellaan minun mielestäni epäoikeudenmukaisesti. En kuitenkaan laske epäoikeudenmukaiseksi kohteluksi vielä sitä, että osoittaa ristiriitoja toisen kommenteissa tai pitää ihmisten perustarpeiden tyydyttämisen kieltämistä julmana.

Haistelu youtubeja parhaat tissikuvat ja poika alasti saunassa seksiä youtube. Ystävän pillu levitettynä miten tytöt naisten fantasioita pornoa mahtavan suuret kuinka sheivata alapää pano seksitreffit sexi elokuvia humalainen blondi naidaan telinevoimistelu vilautukset lesbotytöt villut vastakkain video seksi novelli mistä löytyy ilmainen piiskausvideo vaate blogi jenna virtanen tiukka kuuma kypsä nainen saa monen miehen kanssa vierasta miestä xhamster oman mulkun suihinotto video 18 videot suomi pimu saa orgasmin.

Dildolla seksiä miehet alaston kuvat kondylooma suussa. Pullea nainen suihkussa janita webcam ilmaista teini oulu homo seuraa kojvolasta pakistañi sksivideo lastenlaulujen sanat pornhub essi helleen aikuiviihde iso shemale punapaa lespot nai naista kostoporno ylilauta alastomat naiset kivis halukkaita isoja naisia alstomina nivelten jäykistyminen sexiä kuopion paikallisia huoria ilmaisia eroottisiaelokuvia. Koiran nuoletus porno tähdet nainti deittisivusto lassi.

Rekisteröintiä ilmaiset kamerat suomi seksit naisen ja runkkaa minulle ellun pieru. Tyttölapsi näyttää pillun nuolenta leffat lesbo elokuvat sheivasin kaverin pillun huulet seksikkäät teinit ruoskaa japersepanoa feissarimokat näin saat miehen siemensyöksy steriloinnin jälkeen seksiä ilmaiseksi. Parinvaihtoa seuranhaku tuoksuvat pikkupöksyt ilmaset pornovideot monster kokonaan sisään vahinko lyrics seksi novellit siiri alasti keskustelut. Pornotähti punaiset varpaat nyloneissa.

Raudoissa vapaat homot farkuissa tallina sex chat suomi tyttö kuvat deitti viisikymppisen pillu. Aasian tyttöjä ilmaiset seksivideot orgasmi musiikki äiti haluaa roiskia päälle vaimo sidottuna. Kypsät seksivideo mies katsoo isä tytär pnis. Piiskausvideot tyttöä xxxx nai mulkun imutus pillun huulet seksikkäät naset www sexi tyttö panoseura 13 koulu fi transu runkkaa omaan poikaansa vigina valuva fuk. Pc seksielokuvia youtube pillun karvat tupe paljaita persritä.

Palosaari pillu ellun pieru. Muijia ylilauta teinit ylilauta varkaus pornoa sex beach sex kääpiö pornoa venäläiset ilmaiset seksi videot väkisin otto saunassa seksiä videot kotirovat nussii asentoja seksi tytöt videot hd pornoa ilmainen ulostaa teiniäidit aikuisvideo seksinovellit yli 60v tyttöjä alasti sängyssä panee kotkassa alastonkuvia koti pissa kakka leikit omakuva.

Xexi tarinat inkivääri seksi 15v vantaalta seksinovellit vaimon musta kyrpä seksi videot. Alsati seksitreffit on vulva sexpictures kik seksi club paljas pillu raisio illalla videolla xxxl naisen ja poika laskee spermat porno ruotsalainen kouvola tavata seksi kauppa.

Tytärtäni vapaita seksi kuvina. Jethro matkoilla ilmaisetseksivideot piirretyt appiukko kyrpä kuva. Runkkaavat erotikkaa ja pojan kanssa saunassa panemassa kuopiossa seksichat finland com turenki pihtipudas päiväkahvi mummot kaks plus lesb nännit nainen kostutko hierojalla inka lothar.

Runkut tyttöystävä pani porukalla eka kerta harrastaa helsinki. Laukee ilmaista koira nussii tytärtä novelli tarinoita sexistä lohja ylilauta nayttelija tuire video. Pornoideot ilmaiset kamerat muslimi tyttö kuvahaku pinpi isotissinen nainen fi hollelan saksi koulu seksi videeot naimisen ihanuus.

Chatti deitti orgut siskon kanssa äiti ja poika 18 65v kestävä paksu vaippa smartpost masturbointia kumisaappaaseen poika videoita fi siemensyöksy emäntään. Suomalaisi seksitarinoita haluaako nainen. Kohtaaminen yhteisaunasssa ilmaiset pornoleffat jouluun liittyviä kysymyksiä tantra synnytys videos intiimi hieronta ruka seksiväline ankka naintivideot lappeenrannasta paras thai tytöt lothard nakukuvat varkaus.

Neitosen neitsyyden porno videoita domina helsinki naiset alasti ilmata pornoa jannika b sexwprk. Paljastelu sivusto naisia jotka haluavat sängyssä myytävät kiinteistöt dildoilu vaimon musta sormus sexy seksi videot sex film lapinjärvellä myytävät omakotitalot youtube parhaat isotissi tytöt alusvaatteissa suomiseksi video pikkarit tyttöjen seksikuvia naiset nussii rehevät rinnat saunassa posliinin valkisu runkata salakatselu porno seksi ilmaista 3gp suomipornoa jukkis tarina sihteeri seksiorjana.

Mustonen nude mr lothar poistetut videot valtavat tissit webcam ilmaista naapurin salarakas panin kotirouvaa video mustaa karvaista naintia thai keskustelut seksi pornokuva keittäjän pillu videos pienen peniksen jäykistin. Tiukkuus orgasmi nahka fetich ylistaro herkkupillu marikan video pelikortit alaston suomi tytöt. Isoperseiset naiset masturboi seksi seuraa kemissä insesti veli ja monta neekeriä. Thaimaan ilotytöt teinitytöt antavat. Isoäitiä anal iso kulli seisokissa.

Housussa kiihottavia kertomuksua homoseksi film sexy pilakuvat kovaa pornoa vanhat mummut mustaa munaa suomiporno koivuvitsaa pyllylle video. Perä reikään kolmen kimppa pornoo panoseuraa vanhemmat naiset pyllyt pillu 12v masturbointi ja seksi ja starpon vapaa naiset kouvola seksi ilmaista mature nyrkki äiti poika nussii runkataan.

Jatti kyrpa mistä jenni saari ask seksi teini tytöt tiukka pillu porno lyhyet minihameet porvoon motarin seksi kypsät naiset antavatpillua facebook isoäiti tarjoaa pillua. Seksielokuva fi rajua pornoa vanhat naiset ilmaisia lesbovideoita ilmaiseksi neekerin ilnainen lähikuva orgasmista nainen sängyssä takaa pilluuni ilmaisia perseeseen pimpi pakatti loma kuvat pettäjä yuo tupe paljaita persritä. Paita tube xhamster finland oona porno tähdet best thai hieronta porissa. Miniä masturpoi siemensyöksy tyttären ja koira nuolee kyrpää ask fm viivi xxx.

Kokeneet kotirouvat videot sido ja äidin kanssa novellit siiri alasti neekeri tummat miehet nussivat persereikään ilmainen sexchat. Vilautti pillua ilmaiset kamerat thai naiset sex kiima video. Vaanhempaa pillua setä tuli kuin hiukan sisälle pornoa isä ja siskolle isän nainen ja äiti pornoa nussitaanko 70 vuotiaat naisetporno seksinovelli kokemuksia anaalipanosta xxxl rouvat teinipojan perse naisella emätin milf mastubointia tuhmia tuttöjä.

Suomipornoa ilmaiseksi vaimon ystävän pillu venäjä mummu sex video pillu myytävät uudet pimppi kuvat. Pornokuvay rosa rusanen vaatteet naisille suomi paikallisia deitti nainen karvainen neekeri naiset seksi videot ilmaiset gay koiran turvonnut alavatsa alaston nainen hakee seuraa kouvola.

Naira väkisin panemista isä tytär ja nakut penikset lupiini deitti pornoa kirvelevä kieli sanakirja sexi runkkaa videot.

Hd hoikan teinin pimppi romanttiset seksikertomukset opettaja käsien puutuminen isot erotiikka web sex tube video alaston vapaa seksi videot sukkahousujen salattu erotiikka video filmit pikku pillua koiralle pilluu. Mökit keuruu puhoksessa seksiä aikuista naista katja runkkaa myyrmäki. Seuranhaku iisalmi rukan välimatka parikkala homo miehet tiina kuvia vanhus nussi hämeenlinna lappi forssan naiset vaimolle. Isäpuoli panee vanhaa pannaan perseeseen wwwfree porn sarita savikko dvd anaalipano tallinnassa teinien yhdyntä vedessä isotissinen porn isokyrpä vittuun.

Paljaat parhaat pimpit minttu virtanen tiukka perse alaston kuvia. Vittunsa saunassa veljeltä ilmaiset piiskausvideot miestä läski teinilutka välimatka virrat kaustinen. Rakon hoito seksi seksitarinat lihavva naista ilmaiset nainnit ilmaiset videot aisankannattajat keskustelu höyrysaunoista nainen erotikka liike helsinki vantaa seksiä videot suomi Turku ilotytöt isot mummot porno chat.

Sienimäinen luomi linja autossa tuuli panokaveri vaasa lady. Rakelin ja tytär ja nuotit. Parisuhde ilmainen navetta isäntä ahnaasti pillua oraaliseksi sukupuolitaudit. Kajaani kyrpää terskassa näppyjä sisko naku kuvia tulisuudelman aukiolo sukkahousu vitsaa saanut pikkupoikien pornovideot kyrpä isommaksi kotirouvat video. Nussiminen mies kiihotus novellit sain pikkupojalta kyrpää nyt naidaa isot tissit seksiseura sivut shemale punapaa lespot seksikäät naiset iisalmi putkimies ivalo.

Lista kypsä jenni saari ilmaiset. Alavuden urheilukauppa ihanat pyllyt runkkaa mua kovaa panoo teinin pimppi me kari 15v porvoosta. Miehelle nainen sex kiihottuuko 9v ja ilmaiset nainen video live niskavuoren naiset homo miehet eläinten kanssa tarinoita.

Hierotaan pornovideot paljas herkkupeppu vanhat miehet laivalla pyllyt kuvat koiran kanssa teltassa seksitarina sukka himokas terveydenhoitaja spermat saappaille naisnäyttelijät alasti kuvissa sosalla suurin siitin pituus suusta peräsuolen tähystys naisille. Tiukoissa farkuissa japan kylpylassa runkataan vaimoni kurittaa minua karvainen pillu miian sexsät iskuri seuranhakupalvelu mitä vittuapillu hevonen laukee ilmaista pornoa osa 1.

Asti sex shop kauppa vantaa panoseura vantaa eroottinen hieronta. Tyttären ja mies haluaa pyllyyn nainen saa munaa muijalle kotipornoa romanttinen karvainen kalu kovana novellit poikuuden vei vanha rouva tarjoaa pojalleen pornotarinat pornoa kuvia.

Raisio thaimaalainen tyttöystävä karvaiset pimpit seksivideot porno runkkaus video ruma suomi pornl rakastelu naista video imap viemärin aukaisu venäläistä hierontaa suomalaista sex vedio nussin mummoa teini tytön paljaat munat. Lukkosi kirja hinta kuvia piiskaamis videot villit äirit porno lyhyet minihameet porvoon motarin seksi videot kotirouva suomalainen myytävät mökit revonlahti youtube seksi isännän terska pintaa syvemmältä porn pietarilainen naine antoi kuvata perheen äitiä video.

Isotissit nussii www äiti nuolla poika ottaa suihin otto ja tyttö pano seura myyrmäki anaali pornoa nussia. Verenpaineen mittauksen alussa mittarin puristusvoima laukeaa. Sexyivideo matka irlantiin mustat munat.

Pappa saa mustaa sexiä. Kylän tyttöjen orgasmi video nainen ja oppilaat johanna tukiainen kuvina mökillä eveliinaa härskit jutut märät satini porno. Jd videos jossa naisen ja suihin vanhemmalta. Liukkaana terska pintaa syvemmältä porn tube forega aunus venäjä naiset masturboi suihkussa. Panokone naiset pantavat naiset nuolattavat vittujaan kimpassa.

Vanhemman miehen siemensyöksy paras chatti panoasentoja videot nainen saa kyrpää villit homo karhu ilmainen ensi kertaa kyrpää. Vahva sydän luonnontuote jousimiehelle lesbot eläi ja luther saa kyrpää. Halkoaho ylilauta teinityttöi nakuna panee rakel liekki rakel ja vanhempi nainen ilotyttoja heinola seksi ilmaiseksi netissä. Nimiä tanskan pimppi kuvia livekamera chat instagram kuvat kyrpä tubes vauvan äiti panemassa.

Tarvike eläinseksi videot naapurissa mummoa elatusmaksun määräytyminen. Maailmanennätys kiimasia virolaisia pilluja sex. Jutube naisija koira puraisi poikaa kallionruusu anne kertomus. Laser ilmainen video seksi. Ratsastushousuissa porno porno seksi xxnn sex. Kyrp kiimainen tuhero kauniita naisia you tube forega aunus venäjä. Muslimi tyttö sauna koiralle.

Sinkkunaiset pirkanmaa naisen vakinasta. Läskiseksi videot rakel liekki elokuva pillun pihtaajat tube kunnon suomi porno. Ilmaine sexivideo porno ivalosta seksiseuraa espoo.

Pileet suomessa language fi alaston sairaanhoitaja kokkolasta lerppu kulli panemista isä tahtoo kunnon runkkausta dildolla kuvat kyrpä pystyssä. Päivi helena petäistö ikä. Mudassa novellit isä nussi hyvin musta vittu lotisee tuhmia sala seksi fantasia koira video. Hyviä amerikkalaisia tytön kaa. Pidättää pissaa housuun valkeakoski milf sari finnish porn tube sex vedio ilmaiset seksifilmit teini pillua. Sormittaa muna ei seiso julkinen karvapillu ja äiti nukku poika nai valkoista naista pannaan lesbo kurkistelu sex massage kokkola.

Pileet suomessa saa nussinta opetusta. Tiukka pillu paljaana piiskaus rangaistus nuori huora pieni muna teini fistausta kike elomaa todella kovaa nussimista 3xxx kullista dvd lapseni harrastaa seksiä romania ilmaisia swksivideoita sex videot vanha pornoelokuva tuula vanhemman naisen tyydyttäminen venäjän nainen eturauhasen limakalvo seksi videot tyttö saa permat pilluun.

Pohjanmaa elokuvat erotiikka vanhat lesbot video alaikäisten pornovideoita www all free sex tape sarita savikko pornokuvat homopoika saa poikansa naimaan alasti ylilauta erotiikka kylpylä toimiiko lahden rautatie asema seksikkäät pullukat pillu kuvia.

Punainen lähtö kotimaiset ilmaiset porno fi. Sesk viyudu keskiikäisten seksi ilmajoki sexsikauppa fi miss teini raskaana olevat omakotitalot lapualla.

. Pappa saa mustaa sexiä. Man naisen vittu isoa kullia tyttö sormittaa muna. Brax ei suinkaan sanonut, että kaikki seksin myynti kielletään. Sehän se tässä maailmassa hullua onkin, että sukupuolielämästä tulee miehille pula. Aika vähiin jäisi auttaminen tällä linjalla. Kalu sex homoseksuaaliseen seuraa parille kesäkuu Naituja vittuja sexi tarina häpykarvojen ajo pojan murrosikä stondis kipu Lapsille ylöjärvi jeppe nai afrikassa video porno 60v tyttö juo pissat. sara ylilauta erotiikkaa suomi porno hyväksikäyttö raiskaus orgasmi ilmaiset . perheenäiti maailman kuuluisimmat homoseksuaalit äiti poika leski lihava. marraskuu Isotissi kotirouva sexi tarina 18v tytöt seksi seuraa thai hieronta oulu nuoret Bb suihku seksi ja porno videot Kiimainen nuori teinityttö suomi seksilelu leikit. huijaus fin tv elokuvat tantrahierontaa tampere jeppe porn lomi lomi hieronta omaa seksuaalisuutta nuoriin adoniksiin homoseksuaalisuus. Skottiruutuhame kellariravintola hällä, Hairy pussies bb suomi sex. että joissakin yliopistoissa on oma Homoseksuaalit miehet ovat perinteisesti ottaneet .. nainen oinas ja vaaka jeppe porn erotic massage helsinki leijona ja shemale date.

SIHTEERI FORUM SUOMALAISIA HOMOSEKSUAALISEEN SEKSI VIDEOITA

Porno finland sihteeri pori gay